Δεν εγκαταλείπει ο Ηρακλής το θέμα Αμπουμπακάρι

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πρόταση του Ηρακλή για πώληση του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Στον Δικέφαλο δεν επιθυμούν την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με …

Ηρακλής

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πρόταση του Ηρακλή για πώληση του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Στον Δικέφαλο δεν επιθυμούν την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή, όπως πρότειναν οι κυανόλευκοι και είναι θετικοί μόνο στο ενδεχόμενο δανεισμού του. 


Ο Σάββας Κωφίδης επιμένει για την απόκτηση του Γκανέζου μέσου, αφού θεωρεί ότι και με τις υπόλοιπες προσθήκες που θα γίνουν στην περίοδο του Ιανουαρίου, η εικόνα της ομάδας στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αλλάξει. Ο Έλληνας τεχνικός έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, εντοπίζεται στις θέσεις των κεντρικών μέσων. Ο τραυματισμός του Πιλότο, οι κακές εμφανίσεις του Ντιέ, σε συνδυασμό με την αποτυχημένη -εκ του αποτελέσματος- μεταγραφής του Ντάλα Μπόνα, είχαν ως αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να δείχνουν “γυμνοί” στο πιο νευραλγικό σημείο του αγωνιστικού χώρου.

Δεν θα πρέπει θα αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο, η μεσαία γραμμή του Ηρακλή στον δεύτερο γύρο να μην θυμίζει σε τίποτα αυτή του πρώτου γύρου. Οι κυανόλευκοι κινούνται για την απόκτηση δύο παικτών, ενώ σιγά-σιγά επιστρέφει και ο Πιλότο, ο οποίος ενθουσίασε με την παρουσία του στα φιλικά της προετοιμασίας.

* Να σημειωθεί, ότι η σημερινή (29/12) επίσημη ενημερωση από την ΠΑΕ Ηρακλής επιβεβαιώνει τα πάντα γύρω από το θέμα Αμπουμπακάρι, σημειώνοντας ότι ο επίσημος ΠΑΟΚ απέρριψε την αρχική “κυανόλευκη” πρόταση και ότι ο “Γηραιός” επιμένει στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, λόγω της επιθυμίας του Σάββα Κωφίδη για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top