Πρόταση για Αμπουμπακάρι

Επίσημη πρότασης αγοράς του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, έχει καταθέσει ο Ηρακλής στον ΠΑΟΚ. Οι κυανόλευκοι δεν συζητούν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Γκανέζου μέσου με δανεισμό, όπως …

Ηρακλής

Επίσημη πρότασης αγοράς του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, έχει καταθέσει ο Ηρακλής στον ΠΑΟΚ. Οι κυανόλευκοι δεν συζητούν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Γκανέζου μέσου με δανεισμό, όπως επιδιώκουν μια σειρά από ομάδες της Σούπερ Λίγκα.


Η πρόταση που βρίσκεται ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρει συγκεκριμένα οικονομικά ανταλλάγματα, τα οποία προσφέρει ο Ηρακλής για να κάνει δικό του τον 24χρονο άσο, ο οποίος προερχόμενος από μία εξαιρετική χρονιά στον Πανσερραϊκό, μέχρι στιγμής δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε από τον Φερνάντο Σάντος.


Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ επιθυμεί την παραχώρηση του Αμπουμπακάρι, αλλά μέχρι στιγμής όλες οι προτάσεις αφορούσαν τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ο Ηρακλής όμως κατέθεσε πρόταση για την αγορά του, αφού ο Σάββας Κωφίδης θεωρεί ότι μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Εκεί όπου το πρόβλημα στον Ηρακλή είναι κάτι παραπάνω από έντονο.


Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται εντός των ημερών. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Ηρακλής θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κεντρικών μέσων στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top