Να μας λείπουν τέτοιοι… “Ηρακλειδείς”…

Ποτέ, μέχρι τα της πρόσφατης μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, δεν έπαψε να δηλώνει Ηρακλειδέας. Είχε φτάσει στο σημείο – όταν μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό – να …

Ροπαλιές

Ποτέ, μέχρι τα της πρόσφατης μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, δεν έπαψε να δηλώνει Ηρακλειδέας. Είχε φτάσει στο σημείο – όταν μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό – να δηλώνει ότι θα γυρίσει κάποια στιγμή στον Ηρακλή και ίσως για να τον βοηθήσει και… οικονομικά. Ο λόγος για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος – προσφάτως, όχι μόνο συμπεριφέρθηκε, όπως συμπεριφέρθηκε, αλλά δεν σταματά να υποτιμά την προσπάθεια των ανθρώπων του «Γηραιού» να τον ντύσουν – με τόσες οικονομικές θυσίες – στα «κυανόλευκα», όπως και να υποτιμά (σε σαφή και απόλυτο βαθμό) την ίδια την ομάδα. 


Διαβάστε την απάντηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου σε σχετικό ερώτημα που του έθεσε η δημοσιογράφος της αθλητικής ιστοσελίδας contra.gr, Άννα Σαλαπάτα, σε συνέντευξη, που δημοσιεύεται σήμερα (28/12) και… αηδιάστε:


” – Πολλοί περίμεναν ότι θα επιστρέψεις στον Ηρακλή εσύ όμως επέλεξες τον ΠΑΟΚ για το come back σου στην Ελλάδα. Ήταν γιατί ο Ηρακλής αγωνίζεται πλέον στην Α2;

Κανείς δεν περίμενε ότι θα γυρίσω στον Ηρακλή, αυτό είναι μύθος. Ο Ηρακλής αγωνίζεται στην Α2 κι εγώ ακόμη έχω υψηλούς στόχους για αυτό και επέλεξα τον ΠΑΟΚ που είναι μεγάλη ομάδα, ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού του σε μένα και παράλληλα μου έδωσε τη δυνατότητα που ήθελα να γυρίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα και να θέσω και πάλι ψηλούς στόχους”.


Το σχόλιό μας; Να μας λείπουν τέτοιοι… «Ηρακλειδείς»… να μας λείπουν…


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top