“Κυανόλευκη” αναμονή σε τρία μέτωπα

«Τριμέτωπη» αναμονή για όλους στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, μιας και – όπως αναφέρουν και όπως συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες – μέχρι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μέρα, κατά …

Ηρακλής

«Τριμέτωπη» αναμονή για όλους στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, μιας και – όπως αναφέρουν και όπως συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες – μέχρι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μέρα, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Ηρακλής, θα έχουν προκύψει τα πολυαναμενόμενα νέα σχετικά με τις εξελίξεις στο διοικητικό. Ο Αντώνης Ρέμος χειρίστηκε και χειρίζεται προσωπικώς το όλο ζήτημα, που έχει να κάνει με το νέο πρόσωπο στην ΠΑΕ, με το οποίο – σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις – φέρεται να έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία, ώστε να καταστεί ο βασικός χρηματοδότης της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρίας. Απομένουν, ωστόσο, πολλά να διευκρινιστούν τις επόμενες μέρες: ποιος είναι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας (η βεβαιότητα αφορά στο ότι είναι εβραϊκής καταγωγής), με τι ασχολείται, ποιες είναι οι σκέψεις και οι προοπτικές εμπλοκής του με την ομάδα, τι μορφή θα έχει η εισαγωγή του στα πράγματα του «Γηραιού», με ποια πρόσωπα θα στελεχωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, καθώς και όλες οι παράλληλες λεπτομέρειες του θέματος.


Το δεύτερο μέτωπο αναμονής έχει να κάνει με αυτό, το οποίο η BLUEARENA έχει αναδείξει, δηλαδή την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με παίκτες ουσίας, με παίκτες, που θα πάρουν αμέσως φανέλα βασικού, όχι με την ιδιότητα του νέου αποκτήματος, αλλά με την ικανότητα του παίκτη που κάνει την διαφορά. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ (και με τις «πλάτες» του φερόμενου ως νέου επενδυτή) φαίνεται να κινούνται σε αυτόν τον τομέα και αναμένονται σημαντικές, όσο και κρίσιμες για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, εξελίξεις.


Τελευταίο, αλλά ίσως και το πιο επείγον μέτωπο αναμονής, αυτό του αγωνιστικού τομέα. Ο καθοριστικός αγώνας με τον Πανθρακικό είναι πλέον προ των πυλών και όλα δείχνουν ότι μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα φανεί αν ο Ηρακλής θα πάρει μια ανάσα, ή θα περιπέσει σε επικίνδυνη βαθμολογική περιδίνηση.


Σε θέση αναμονής για όλα, λοιπόν…

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top