Φημολογία για Ροντιόνοφ

Δημοσίευμα από την Πολωνία, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον επιθετικό της Μπάτε Μπορίσοφ, Βιτάλι Ροντιόνοφ. O 26χρονος Λευκορώσος επιθετικός, είναι ο βασικός …

Ηρακλής

Δημοσίευμα από την Πολωνία, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον επιθετικό της Μπάτε Μπορίσοφ, Βιτάλι Ροντιόνοφ. O 26χρονος Λευκορώσος επιθετικός, είναι ο βασικός φορ της Μπάτε, η οποία προσφάτως τέθηκε αντιμέτωπη της ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League. Στο παιχνίδι μάλιστα του ΟΑΚΑ πέτυχε το πρώτο από τα δύο γκολ της ομάδας του.


Αποκτήθηκε το 2005 από την Τορπέντο Ζοντίνο και μέχρι στιγμής μετράει 85 συμμετοχές και 42 γκολ στο πρωτάθλημα της χώρας του. ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με τη φανέλα της εθνικής μετράει 17 συμμετοχές και τρία γκολ. Έχει ύψος 1,79μ. ενώ φημολογείται ότι βρίσκεται και στο στόχαστρο της Ομόνοιας.


Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η απόκτηση φορ, δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους κυανόλευκους, αφού σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας έχουν εντοπιστεί οι σημαντικότερες αδυναμίες.

Ο Δήμος Πολύκαρπος δεσμεύτηκε πρόσφατα ότι η ομάδα θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, όπου είναι ηλίου φαεινότερο ότι χρειάζεται ενίσχυση με παίκτες πρώτης γραμμής. Οι Κωφίδης και Πουρσανίδης έχουν καταλήξει στις θέσεις, αλλά δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε διοικητικό επίπεδο.


Είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε μπροστά από εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της εταιρίας, με τον Ισραηλινό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο Βέλγιο, να βρίσκεται ένα βήμα από την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Ηρακλής. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει εντός των προσεχών ημερών και σίγουρα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top