«Στοίχησαν τα λάθη μας»

Στο δεύτερο χαμένο σετ αλλά και τα πολλά λάθη στάθηκαν στις δηλώσεις τους Χάρι Μπρόκινγκ και Λάμπης Μπαμαλιούτας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον …

Ηρακλής

Στο δεύτερο χαμένο σετ αλλά και τα πολλά λάθη στάθηκαν στις δηλώσεις τους Χάρι Μπρόκινγκ και Λάμπης Μπαμαλιούτας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

«Ήμασταν καλά στο πρώτο σετ, το επόμενο το χάσαμε γιατί κάναμε πολλά λάθη στην υποδοχή και το σέρβις, όπως και στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός για να συμπληρώσει:

«Κυρίως στα δικά μας λάθη οφείλεται η απώλεια των τριών βαθμών. Θα πρέπει να κερδίσουμε Παναθηναϊκό και Πάτρα, τις άλλες ομάδες του πρώτου γκρουπ, να παίρνουμε συνεχώς βαθμούς, για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Κάνουμε πρόοδο, αλλά θα πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια».

Από την πλευρά του το λίμπερο του  Ηρακλή τόνισε: «Αν κερδίζαμε το δεύτερο σετ και κάναμε το 2-0, ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα. Το δεύτερο σετ μας έκανε όλη τη ζημιά. Αν και δεν παίζαμε καλά, ήμασταν πολύ κοντά και στο τρίτο σετ και είμαι στεναχωρημένος γιατί χάσαμε από δικά μας λάθη και όχι γιατί ο Ολυμπιακός έκανε κάτι εξαιρετικό. Μας έλειψε η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα. Τίποτα δεν έχει χαθεί, όπως και αν κερδίζαμε δεν θα γινόμασταν φαβορί. Δεν θα απογοητευτούμε και πιστεύω πως θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση όταν πρέπει».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top