Ο Ηρακλής δεν κάνει το χατίρι στον Μπέο

Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν πρόκειται να συρθεί πίσω από τις επιθυμίες του Αχιλλέα Μπέου. Στο όνομα της φιλίας του με τον Αντώνη Ρέμο, ο ιδιοκτήτης …

Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν πρόκειται να συρθεί πίσω από τις επιθυμίες του Αχιλλέα Μπέου. Στο όνομα της φιλίας του με τον Αντώνη Ρέμο, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου θεώρησε ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει στον Ηρακλή, χωρίς να ρωτήσει κανένα. Τον Κώστα Φούφουλα ήθελε, υπέγραψε συμβόλαιο μαζί του, τον ανακοίνωσε, χωρίς να ζητήσει άδεια από ΚΑΝΕΝΑ. Ούτε από τον Αντώνη Ρέμο, ούτε από τον Δήμο Πολύκαρπο, ούτε από τον Ηλία Πουρσανίδη.


Φυσικό επακόλουθο ήταν στα γραφεία της Μίκρας να είναι πυρ και μανία με τις μεθόδους του Μπέου, ο οποίος προφανώς θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά του Ηρακλή, προς όφελος της ομάδας του. Η αντίδραση όμως της ΠΑΕ, ήταν αυτή που πρέπει να έχει κάθε μεγάλη ομάδα σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Όχι μόνο δεν έκανε το χατίρι του Φούφουλα, διακόπτοντας τη συνεργασία μαζί του, αλλά τον καλεί σε απολογία, διότι χωρίς να έχει απελευθερωθεί, χωρίς να ζητήσει άδεια, υπέγραψε συμβόλαιο σε άλλη ομάδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες (22/12) το βράδυ υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανθρώπων του Ηρακλή με τον Μπέο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έντονα δυσαρεστημένος με τη στάση είναι και ο Αντώνης Ρέμος. Αν ο Μπέος ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Φούφουλα, οφείλει να ακολουθήσει τη σωστή διαδικασία. Να τον ζητήσει επίσημα, να ακούσει τις απαιτήσεις του Ηρακλή και αν τα βρουν, έχει καλώς.


Θα σημειώσουμε ακόμη ότι ο Φούφουλας, την ημέρα που ανέλαβε ο Κωφίδης είπε στον Έλληνα τεχνικό ότι δεν θέλει να αγωνίζεται στον Ηρακλή και επιθυμεί να αποχωρήσει. Πριν καταλήξει στον Βόλο και στη συμφωνία με τον Μπέο, ο Φούφουλας είχε επαφές και συζητήσεις με την Κέρκυρα, αλλά δεν τα βρήκε.


Πληροφορίες της BLUEARENA, αναφέρουν ότι κάτι ανάλογο προσπάθησε να κάνει ο Μπέος και πριν από περίπου είκοσι ημέρες, με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, έψαχνε κάποιον συνεργάτη της ΠΑΕ, τον οποίο ήθελε «για να κάνουν κάτι χαρτιά για τον Κατσικά, τον Ψυχογιό και τον Κολίτσι». Ο συνεργάτης δεν βρέθηκε ποτέ. Όταν πληροφορήθηκε τι τον ήθελε ο Μπέος, επικοινώνησε με τον Πολύκαρπο, ο οποίος και του είπε να μην ετοιμάσει κανένα χαρτί και να μην κάνει το παραμικρό από όσα είπε ο Μπέος. Έτσι, δεν προχώρησε εκείνη η υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top