“Επρεπε να είναι γιορτή”

Ο Λευτέρης Κακιούσης στάθηκε στα όσα έγιναν εντός του αγωνιστικού χώρου και αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Συγκεκριμένα είπε:“Καταφέραμε …

Ηρακλής

Ο Λευτέρης Κακιούσης στάθηκε στα όσα έγιναν εντός του αγωνιστικού χώρου και αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Συγκεκριμένα είπε:

“Καταφέραμε για ένα δεκάλεπτο να κοντράρουμε τον Παναθηναϊκό, που είναι ομάδα μεγάλης κλάσης Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα μπορούσε ο αγώνα να έχει άλλη εξέλιξη αν μπορούσε να ελεγχθεί ο κόσμος. Το Ιβανώφειο γέμισε, αλλά η εικόνα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Θέλουμε να κρατήσουμε μόνο κέρδος και να μην έχει άσχημη συνέχεια. Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο, αλλά υπάρχει αγανάκτηση από μέτριες χρονιές στο ποδόσφαιρο, αλλά και γιατί το μπάσκετ είναι στην Α2 τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Σήμερα υπήρξε αντίδραση σε ένα αγώνα που έπρεπε να είναι γιορτή και θέλαμε να τον χαρούμε όλοι. Χρειάζεται ψυχραιμία σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα τμήματα. Οι συνεχείς ρίψεις αντικειμένων έβγαζαν και τις δύο ομάδες από το ρυθμό τους και ειδικά τον ΠΑΟ που βασίζεται στο ρυθμό του”.

Τσαμάτος: Αδικη εικόνα

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσαμάτος, δήλωσε: “Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και το γνωρίζαμε πριν τον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια έχει τον ίδιο κορμό κι αυτό είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα. Μέχρι ένα σημείο παίξαμε στα ίσια τον αντίπαλό μας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ως ένα σημείο μας βγήκε. Ο αγώνας και η εξέλιξη, αυτή μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.
Όλη αυτή η εικόνα αδικεί τον κόσμο, καθώς η ατμόσφαιρα που δημιουργούν δεν την έχω συναντήσει πουθενά αλλού κι έχω παίξει σε πολλές ομάδες. Πρέπει όμως να καταλάβουνε ότι υπάρχει μέτρο και να μην ξεφεύγουν από αυτό”.

Το φύλλο αγώνα

Στο φύλλο αγώνα που συντάχθηκε από τους διαιτητές αναφέρονται με πάσα λεπτομέρεια τα γεγονότα στο Ιβανώφειο, τις πολλές διακοπές, την καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα, αλλά και για τα αντικείμενα που έπεφταν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σχετικά Άρθρα

Χάτσερ: “Ηρακλής σημαίνει τεράστια ιστορία και φανατικός κόσμος!”

Μπάσκετ

Back to Top