Ανακοίνωση ΣΦΗΣΕ για την ΠΑΕ

Καυστική ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Ηρακλή Σαράντα Εκκλησιών. Αναλυτικά: «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Οι έμπειροι παίχτες που …

Ηρακλής

Καυστική ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Ηρακλή Σαράντα Εκκλησιών.


Αναλυτικά: «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Οι έμπειροι παίχτες που θα έκαναν τη διαφορά, συνεχίζουν να αποτελούν τις μεγαλύτερες απουσίες για φέτος. Άλλοι τραυματίζονται για μήνες, άλλοι αρρωσταίνουν την τελευταία στιγμή, άλλοι πλακώνονται στις προπονήσεις, άλλοι ξενυχτούν και πίνουν μέχρι πρωίας, άλλοι αλλού πατούν κι αλλού βρίσκονται, άλλοι απλά δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν, άλλοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι κι άλλοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να μοιράζουν κλωτσιές δεξιά κι αριστερά χωρίς λόγο και αιτία με αποτέλεσμα να κάνουν κακό στην ομάδα. Ποδόσφαιρο πάντως δεν παίζει κανείς!


Όσο για εσάς εκεί στην ΠΑΕ η ομάδα κινδυνεύει κι εσείς κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου! Οι Εβραίοι και οι εγγυητικές σας μάραναν. Ο προεδρικός θώκος είναι μεγάλη υπόθεση όπως φαίνεται και η εξουσία πολύ γλυκιά για να την παρατήσεις. Κανονίζετε σε νεκρή περίοδο το διοικητικό σας συμβούλιο, ημέρα κατά την οποία νομίζετε με το φτωχό σας μυαλό πως δεν θα δώσει κανείς σημασία, αλλά είστε πολύ γελασμένοι! Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει για μια ακόμη φορά στο απροχώρητο μιας και αποδείξατε πως εσείς αποτελείτε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο κι από τις προηγούμενες διοικήσεις. (απευθυνόμαστε σε πολλούς αν και έχει μείνει μόνο ένας, αλλά είναι ντροπή για τον ΗΡΑΚΛΗ να αποτελούν διοίκηση τα φαντάσματα).


Δεν μας υπολογίζει κανείς με εσάς. Η διοικητική σας απραξία, ανυπαρξία και ανικανότητα έχει απλώσει τη μιζέρια της και στην ομάδα, από της οποίας τον κατήφορο ελάχιστοι παίκτες προσπαθούν να σωθούν. Ακόμη και στα πιο απλά πράγματα η ομάδα δείχνει γυμνή χωρίς καμία διοικητική υποστήριξη, χωρίς κάποιον να υψώσει τη φωνή του για την υπεράσπιση του ΗΡΑΚΛΗ, χωρίς κάποιον να αγωνιά πραγματικά για το μέλλον της ομάδας.


Αν δεν τον γνωρίζετε, η ομάδα έχει κατά μέσο όρο 1 βαθμό ανά αγώνα, γεγονός που την καθιστά από τις πρώτες υποψήφιες για υποβιβασμό. Μπορείτε… θέλετε να κάνετε κάτι για αυτό;


Είναι κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια, αλλά δεν αλλάζει και τίποτα όσο κυλάει ο χρόνος. Όσο κουραστικό είναι να τα  λέμε τόσο κουραστικό είναι να βλέπουμε ότι μας παρουσιάζετε, κι ακόμη πιο κουραστικό είναι να ακούμε από τους σκιώδεις ανθρώπους της ΠΑΕ να δίνουν πληροφορίες για τις, ενδεχομένως ανύπαρκτες, διοικητικές εξελίξεις.


Το να είναι ο κάθε αγώνας από εδώ και πέρα τελικός, για εμάς είναι κάτι το σύνηθες τα τελευταία χρόνια, εσείς όμως παίξατε (γιατί μόνο για παιχνίδι περνιέται αυτό το ανούσιο, προκλητικό, επικίνδυνο και ζημιογόνο πέρασμά σας από τον ΗΡΑΚΛΗ) και χάσατε, το θέμα είναι να μην χάσει μαζί σας και η ομάδα…. γιατί μετά θα έχει πολύ τρέξιμο!”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top