«Να έχουμε το πάνω χέρι»

Αποφασισμένος για νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε στις σημερινές του (22/12) δηλώσεις στο Libero 107.4 ο Μάκης Κανέλλος. Ο κεντρικός του Ηρακλή μίλησε για τη …

Ηρακλής

Αποφασισμένος για νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε στις σημερινές του (22/12) δηλώσεις στο Libero 107.4 ο Μάκης Κανέλλος. Ο κεντρικός του Ηρακλή μίλησε για τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα της Μίκρας αλλά και τον κόσμο της ομάδας

«Πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά για τον αγώνα. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα και θέλουμε να πάρουμε την νίκη, τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Φυσικά, σχεδόν όλα κρίνονται στα play-off αλλά εμείς θέλουμε φέτος να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο ώστε να μην έχουμε στην συνέχεια να σπάσουμε κάποια έδρα, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Θέλουμε να έχουμε το πάνω χέρι και να μας φοβούνται κάθε φορά που έρχονται στην έδρα μας».

Αναλύοντας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Μάκης Κανέλλος ανέφερε: «Δεν έχει καμία σχέση το παιχνίδι του πρώτου γύρου με αυτό, ο Ολυμπιακός έχει ανέβει πάρα πολύ από τότε, δεν είναι η ίδια ομάδα. Κι εμείς όμως έχουμε δέσει πολύ καλύτερα ως σύνολο και έχουμε βρει ένα πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Θα είναι λοιπόν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπου το σέρβις και η υποδοχή θα κρίνουν ποιος θα είναι ο νικητής. Ο Ολυμπιακός είναι ψηλή και αθλητική ομάδα, έτσι εμείς πρέπει να τους χαλάσουμε την υποδοχή για να έχουμε αβαντάζ ενώ στην επίθεση θα κυνηγήσουμε τον πρώτο χρόνο. Έχουμε άλλωστε τον Κώστα Προύσαλη που είναι καταπληκτικός πασαδόρος και βγάζει πρώτο χρόνο ακόμη και μετά από κακή υποδοχή. Έχει βέβαια ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού αλλά ακόμη και με λίγο πόνο θα παίξει, όπως όλοι άλλωστε. Δεν τα κοιτάς αυτά σε τέτοια παιχνίδια».

Ο κεντρικός του Ηρακλή δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και τους φιλάθλους των κυανόλευκων, για τους οποίους είπε: «Ο κόσμος του Ηρακλή είναι και φέτος φανταστικός και μας έχει βοηθήσει πολύ. Το να παίζουμε με γεμάτο γήπεδο είναι υπέρ μας σίγουρα και μας δίνει πολύ καλύτερη ψυχολογία. Ο κόσμος του Ηρακλή γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα, όχι μόνο στα ντέρμπι και αυτό θέλουμε κι εμείς ως παίκτες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top