Είναι δυνατόν;

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε το πρωί την μεταγραφή του Κώστα Φούφουλα. Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν ανακοίνωσε ακόμη το παραμικρό. Ο λόγος; Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει …

Ηρακλής

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε το πρωί την μεταγραφή του Κώστα Φούφουλα. Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν ανακοίνωσε ακόμη το παραμικρό. Ο λόγος; Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει λύσει τη συνεργασία του με τους κυανόλευκους. Και το εύλογο ερώτημα είναι το πώς μία ομάδα ανακοινώνει ένα ποδοσφαιριστή που –τυπικά έστω- ανήκει σε μία άλλη.


Η επίσημη τοποθέτηση από τα γραφεία της Μίκρας, κάθε άλλο παρά πειστική είναι. Υποστηρίζουν ότι λόγω των καλών σχέσεων που διατηρούν οι δύο διοικήσεις, δεν ακολουθήθηκε η συνήθης διαδικασία. Πρώτα δηλαδή να μείνει ελεύθερος ο παίκτης και στη συνέχεια να υπογράψει σε άλλο σύλλογο. Το γεγονός ότι ο παίκτης, ο οποίος πάντως δεν βρισκόταν στα πλάνα του Κωφίδη, καταλήγει στον Ολυμπιακό Βόλου του Αχιλλέα Μπέου, δίνει το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να υποθέσει διάφορα.


Είναι ξεκάθαρο ότι στην ΠΑΕ επικρατεί σύγχυση και η εικόνα που βγάζει προς τα έξω, μόνο σε οργανωμένη εταιρία δεν παραπέμπει. Η διοικητική δυσλειτουργία, ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι βρισκόμαστε μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον την ΠΑΕ. Όλη όμως αυτή η κατάσταση, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην καθημερινή λειτουργία της ομάδας.


Θα πρέπει άμεσα να τρέξουν οι εξελίξεις στα διοικητικά και να αποκατασταθεί η τάξη στην εταιρία, διότι δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη αυτή η κατάσταση. Χαρακτηριστικό είναι ότι το υπαλληλικό προσωπικό δεν γνωρίζει ακόμη αν θα πληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Και μη νομίζετε ότι η μιλάμε απλά για το Δώρο, το οποίο καταβάλλουν όλες οι εταιρίες αυτές τις ημέρες. Υπάρχει καθυστέρηση που ξεπερνάει τα τέσσερα μηνιάτικα…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top