Το “ευχαριστώ” της Ξένιας Γκοΐκοβιτς

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους εμάς, τους συντελεστές της BLUEARENA, το βράδυ της Κυριακής. Ανάμεσα στα ουκ ολίγα μηνύματα που λάβαμε από φίλους του …

Ηρακλής

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους εμάς, τους συντελεστές της BLUEARENA, το βράδυ της Κυριακής. Ανάμεσα στα ουκ ολίγα μηνύματα που λάβαμε από φίλους του Ηρακλή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, υπήρχε και ένα από την Ξένια Γκοΐκοβιτς. Τη σύζυγο του αδικοχαμένου Γιόβαν.


«We are sending you the warmest whishes for Christmas and New Year… Love, Peace and Joy to make you and your family happy and cheerful!!! Whish you all the best now and always. Merry Christmas and Happy New Year 2010!!!


Jovana, Nadja and Xenia GOJKOVIC»,


(«Σας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά. Αγάπη, Ειρήνη και Ευτυχία να κάνουν εσάς και την οικογένειά σας χαρούμενους και γεμάτους χαμόγελα. Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2010. Γιοβάνα, Νάντια και Ξένια Γκοΐκοβιτς»), ανέφερε το μήνυμα της Ξένιας.


Στο μήνυμα που της στείλαμε, για να ευχηθούμε ότι καλύτερο στην ίδια και στις δύο κόρες της, την ενημερώσαμε για το «ενός λεπτού σιγή» που τηρήθηκε στο παιχνίδι της Ξάνθης και το σύνθημα που ακούστηκε από τους φίλους του Ηρακλή… «Γκόικο ζεις για πάντα Ηρακλής».


Η απάντηση ήταν σχεδόν άμεση.

«Τhank you one more time for keeping memory on my husband…thanks also to Jovans fans and all of you, who participated in those…IT MEANS A LOT TO MY KIDS AND ME…WE REALLY DO APPRECIATE SUPPORT FROM ALL OF YOU… we are sending to all of them regards and best whishes…


Jovana, Nadja and Xenia GOJKOVIC»


(Σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά που κρατάτε στη μνήμη σας, τον σύζυγό μου. Ευχαριστούμε επίσης τους φίλους του Γιόβαν που συμμετείχαν σε αυτή την τελετή. Σημαίνει πολλά για τα παιδιά μου και για μένα. Εκτιμούμε πραγματικά την στήριξη από όλους εσάς. Στέλνουμε σε όλους τις ευχαριστίες μας και τις καλύτερες ευχές).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top