«Γεμίστε τη Μίκρα»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του Ηρακλή να δώσει δυναμικό «παρών» στο ντέρμπι κορυφής της Τετάρτης (23/12, 18.30) με τον Ολυμπιακό στη Μίκρα …

Ηρακλής

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του Ηρακλή να δώσει δυναμικό «παρών» στο ντέρμπι κορυφής της Τετάρτης (23/12, 18.30) με τον Ολυμπιακό στη Μίκρα εξέδωσε το κυανόλευκο ΤΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Φίλες και φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ, η ομάδα μας δίνει την Τετάρτη 23/12 και ώρα 18.30 στο ΕΓ Μίκρας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Με φόντο την κορυφή η ομάδα μας υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα καθοριστικό για τη συνέχεια. Με τη δική σου συμπαράσταση η ομάδα μας μπορεί να επαναλάβει το θρίαμβο της πρεμιέρας και να ολοκληρώσει με το καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2009.

Καλούμε τον κόσμο του Ηρακλή, να πράξει όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο της Μίκρας. Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ να συμπαρασταθούν και να εμψυχώσουν την ομάδα μας με το μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν.

Υ.Γ. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα γεμίσει και πάλι το γήπεδο βοηθώντας την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων μας».

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top