“Διπλό” της Γ΄ Ομάδας επί του Άρη

Υπό βροχόπτωση διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων ο αγώνας Αρης – Ηρακλής για της Super League Κ17. Οι “κυανόλευκοι”, ανώτεροι και πιο δυνατοί, ικανότεροι στο …

Ακαδημία

Υπό βροχόπτωση διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων ο αγώνας Αρης – Ηρακλής για της Super League Κ17. Οι “κυανόλευκοι”, ανώτεροι και πιο δυνατοί, ικανότεροι στο να ανταποκριθούν στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, εξασφάλισαν την εκτός έδρας νίκη με 0-1. Επικράτησαν σε όλα τα σημεία του αντιπάλου και η νίκη τους θεωρείται δίκαιη. Μάλιστα στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν εντυπωσιακοί, δημιουργώντας πλήθος ευκαιριών για γκολ, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Χότζα στο 70΄.


Το γκολ:


20΄ Σαράφογλου 0-1


ΑΡΗΣ: Θεοδοσιάδης, Μιλίτσης, Οικονομίδης, Μαστροδήμος (89΄ Βραχνός), Μαυροκεφαλίδης, Νταμτζί (81΄ Δαλκίδης), Δημητρακόπουλος (68΄ Πρίφτης), Καρέντζος, Βελίνης, Κεφαλάς (53΄ Παγκής), Ρένια (43΄ Παλιάτσος)


ΗΡΑΚΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κουτσιώλης, Ποζίδης (78΄ Κουλιούδης), Χότζα, Φοιτάς, Πετανίδης, Κρυστάλλης (53΄ Π. Μιχαηλίδης), Στεργιανάς (84΄ Η. Μιχαηλίδης), Σαράφογλου, Θώριαν (72΄ Σωτήρης), Λούκαρης-Καπνίδης (68΄ Τσιλιανίδης).

Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top