“Δεν κρατούσαμε μπάλα”

Στην αδυναμία της ομάδας του να κρατήσει τη μπάλα, στάθηκε ο Σάββας Κωφίδης στις δηλώσεις του. «Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ και πληρώσαμε το να δίνουμε την …

Ηρακλής

Στην αδυναμία της ομάδας του να κρατήσει τη μπάλα, στάθηκε ο Σάββας Κωφίδης στις δηλώσεις του. «Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ και πληρώσαμε το να δίνουμε την μπάλα στον αντίπαλό μας, κάτι που ισοδυναμούσε με το να είχαμε προβλήματα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Ξάνθη να είχε την μπάλα στην κατοχή της και να βρίσκει ευκαιρίες για γκολ σε αντίθεση με μας».


Από την πλευρά του Γιάννης Μαντζουράκης, μίλησε για διαιτητικά σφάλματα εναντίον της ομάδας, αν και άλλα είδαν όλοι όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι: «Κερδίσαμε απέναντι σε 11 παίκτες το παιχνίδι αν και δεν μας δόθηκαν τρεις φανερές αποβολές. Έχω άποψη για την τελευταία φάση του Ιάκομπ όπου υπήρχε σύγκρουση κορμί με κορμί, ενώ ο Ντιέ δεν θα έπρεπε να είναι στο γήπεδο από το πρώτο ημίχρονο. Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να έχουμε ειδήσεις μπορεί και όχι. Στην ομάδα όμως αξίζουν συγχαρητήρια αν και δεν μας πάει η τύχη και σήμερα τα παιδιά σπάσανε την γκίνια όπου στα προηγούμενα παιχνίδια του Α’ γύρου είχανε βάλει 7 γκολ και σήμερα τέσσερα. Για το πρώτο γκολ του Ηρακλή αιφνιδιαστήκαμε γιατί δεν είχαμε πάρει τις θέσεις μας. Η ομάδα μας πριν από αυτό το παιχνίδι είχε την τέταρτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν μπορούσαμε να γίνουμε απειλητικοί στον αντίπαλο»

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top