Σάββας: “Καλή μπάλα και αποτέλεσμα”

Ο Σάββας Κωφίδης προχώρησε στην καθιερωμένη γραπτή δήλωση ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη και επεσήμανε ότι όλη την εβδομάδα ο Ηρακλής δούλεψε στις αδυναμίες, …

Ηρακλής

Ο Σάββας Κωφίδης προχώρησε στην καθιερωμένη γραπτή δήλωση ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη και επεσήμανε ότι όλη την εβδομάδα ο Ηρακλής δούλεψε στις αδυναμίες, που εμφάνισε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, περνώντας – παράλληλα – διπλό μήνυμα, σχετικά με το στόχο να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο στα Πηγάδια η ομάδα, αλλά και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του “κυανόλευκου” κόουτς έχει  ως εξής:

“Εχουμε περάσει από έναν δύσκολο αγώνα, αποδεικνύοντας ότι ανεβήκαμε επίπεδο στον τομέα της ομαδικής λειτουργίας μας. Αψευδής μάρτυρας αυτού του δεδομένου, το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου μας στο τέλος της αναμέτρησης, παρά το εξαιρετικά δυσάρεστο αποτέλεσμα. Για να φτάσουμε, ωστόσο, σε αυτό το αποτέλεσμα είναι σαφές ότι εμφανίσαμε αδυναμίες, που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο στο παιχνίδι πρωτοβουλίας, καθώς χρειαζόμαστε πολλή περισσότερη ηρεμία και αυτοπεποίθηση, ώστε να μετουσιώνουμε τις θετικές ενέργειές μας σε γκολ. Πολύ βασική παράμετρος για την εξέλιξη ενός αγώνα.

Με αυτό το σκεπτικό δουλέψαμε αυτήν την εβδομάδα, γνωρίζοντας ότι μας περιμένει στο σπίτι της μια πολύ σοβαρή ομάδα, όπως η Ξάνθη, για να δώσει μαζί μας έναν δυνατό αγώνα. Θεωρούμε ότι εξακολουθούμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας και με αυτήν την πίστη πηγαίνουμε στο κυριακάτικο παιχνίδι, με σκοπό να παίξουμε το ποδόσφαιρο, που μπορούμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε”
.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top