Παραιτήσεις τον Μάιο

Ως έχει παραμένει το διοικητικό σχήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλή, μετά και το συμβούλιο της Πέμπτης (17/12). Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη πάντως, Τάσος Αδαμίδης, ξεκαθάρισε …

Ηρακλής

Ως έχει παραμένει το διοικητικό σχήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλή, μετά και το συμβούλιο της Πέμπτης (17/12). Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη πάντως, Τάσος Αδαμίδης, ξεκαθάρισε ότι τον Μάιο θα αποχωρήσει οριστικά από τον σύλλογο. Πιθανό το ενδεχόμενο εκλογών.


Οι παραιτήσεις που αναμένονταν λοιπόν από Τριανταφύλλου και Αδαμίδη δεν πραγματοποιήθηκαν και οι παραμένοντες θα συνεχίσουν στον Γυμναστικό Σύλλογο μέχρι τον Μάιο. Από κει και μετά δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν εκλογές, αλλά αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τους κυανόλευκους είναι να βγει η σεζόν, σε όλους τους τομείς.


«Αιωρούνταν το θέμα των παραιτήσεων και έπρεπε να ειπωθούν στο συμβούλιο κάποια πράγματα και να παρθούν αποφάσεις. Θεωρώ δεδομένο ότι το Μάιο θα πάμε σε εκλογές. Το διοικητικό συμβούλιο θα τελειώσει τη σεζόν και μετά θα δούμε. Πρώτα πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε για τα τμήματα μας», δήλωσε ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ΠΑΕ Ηρακλής:


«Πρέπει να αλλάξει η πολιτική του Γυμναστικού Συλλόγου προς την ΠΑΕ. Πρέπει να βγούμε μπροστά».


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top