“ΟΚ” ο Γιαννούλης – Ίωση, αλλά παίζει ο “Κόβα”

Πρωινό ήταν και το σημερινό πρόγραμμα της Μίκρας για τους “κυανολεύκους”, με απόλυτη βαρύτητα στον τομέα της αγωνιστικής στρατηγικής, από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας. Ο …

Ηρακλής

Πρωινό ήταν και το σημερινό πρόγραμμα της Μίκρας για τους “κυανολεύκους”, με απόλυτη βαρύτητα στον τομέα της αγωνιστικής στρατηγικής, από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Γιαννούλης ξεπέρασε την ελαφρά αδιαθεσία και ετέθη εκ νέου στην διάθεση του προπονητή της ομάδας, προπονούμενος με την ομάδα.

Ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Kοβαλέφσκι, ο οποίος εμφάνισε χαμηλό πυρετό και σημεία ελαφράς ίωσης. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και δεν τίθεται ζήτημα μη συμμετοχής του στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Φυσιοθεραπεία για τον Παπαστεριανό και ειδικό πρόγραμμα για τους Λέκι και Πιλότο.

Η όμάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Ξάνθης αύριο, Σάββατο 19/12, με απογευματινή προπόνηση (15:15) στην Μίκρα. Κατόπιν, ο Σάββας Κωφίδης θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 17:00, με το λεωφορείο της ΠΑΕ, για την πόλη της Θράκης, όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top