Αυτονόητος ο στόχος, νίκη επί του Αρκαδικού

Άλλη μία αγωνιστική υποχρέωση για τον Ηρακλή, άλλος ένας αγώνας όπου ο στόχος είναι ξεκάθαρος και εφικτός. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται το απόγευμα του Σαββάτου (19/12) …

Ηρακλής

Άλλη μία αγωνιστική υποχρέωση για τον Ηρακλή, άλλος ένας αγώνας όπου ο στόχος είναι ξεκάθαρος και εφικτός. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται το απόγευμα του Σαββάτου (19/12) στις 17:30 τον Αρκαδικό στο Ιβανώφειο και θέλουν να βάλουν άλλη μία νίκη στο τσεπάκι τους.

Οι Αρκάδες δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Παρότι είναι νεοφώτιστοι, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στη δεύτερη θέση, με έξι νίκες και τρεις ήττες και αποτελούν έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Αλλά ο καλός Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Λίγες ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι με τον Αρκαδικό μπορεί να αποτελέσει μια καλή πρόβα τζενεράλε, αλλά σε καμία περίπτωση αγώνας προπόνησης.

Και σε αυτή τη μάχη σύμμαχος θα είναι ο κόσμος του Ηρακλή, που αναμένεται να δώσει το παρών στο Ιβανώφειο και να δώσει ώθηση για τη νίκη. Θα είναι ένα καλό ζέσταμα για τον αγώνα του βόλεϊ που ακολουθεί με την ΑΕΚ στη Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top