Απολογήθηκαν Ντιέ και Ντίκα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/12), το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, στην Μίκρα η απολογία των Σερζ Ντιέ και Νικολάε Ντίκα ενώπιον του επίσημου “Γηραιού”, για …

Ηρακλής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/12), το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, στην Μίκρα η απολογία των Σερζ Ντιέ και Νικολάε Ντίκα ενώπιον του επίσημου “Γηραιού”, για το επεισόδιο, που είχαν προ ημερών σε προπόνηση της ομάδας οι δύο ποδοσφαιριστές.

Απολογήθηκαν ενώπιον του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Δήμου Πολύκαρπου, του γενικού αρχηγού, Μανώλη Τουμπόγλου, ενώ ρόλο διερμηνέα στην διαδικασία (της ταυτόχρονης απολογίας και των δύο) είχε ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

Η “υπερασπιστική γραμμή” των παικτών αφορούσε στη συγγνώμη τους για το περιστατικό, το οποίο χαρακτήρισαν ατυχές, αλλά και ένα από αυτά, που συμβαίνουν διαρκώς στις ομάδες, πάνω στα νεύρα της στιγμής, μέσα στις προπονήσεις. Αναγνώρισαν ότι τραυμάτισαν την δημόσια εικόνα της ομάδας και επεσήμαναν ότι δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα μεταξύ τους, μιας και η παρεξήγηση λύθηκε την ίδια μέρα του περιστατικού, μετά από τηλεφώνημα του Ντιέ στον Ντίκα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ από την πλευρά του, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά τους αντιεπαγγελματική και δυσφημιστική για την ομάδα, υπογράμμισε ότι σε μια επαγγελματική ομάδα υπάρχουν σαφείς κανόνες πειθαρχίας, απαράβατοι και ισχυροί και ότι η διοίκηση θα αποφασίσει τόν πειθαρχικό έλεγχο και την τιμωρία της ενέργειάς τους.

Τις επόμενες μέρες η διοίκηση θα λάβει απόφαση σχετικά με το χρηματικό πρόστιμο, που αναμένεται να επιβληθεί στους δύο ποδοσφαιριστές.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top