Ανακοίνωση ΓΣ για την ΠΑΕ Ηρακλής

Την ανησυχία του για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Γυμναστικός Σύλλογος. Σε αυτή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Δ.Σ. του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ …

Ηρακλής

Την ανησυχία του για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Γυμναστικός Σύλλογος. Σε αυτή αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ στη συνεδρίαση της 17/12/2009 αποφάσισε ομόφωνα να απευθύνει την ακόλουθη ανοικτή επιστολή προς την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει την έντονη ανησυχία του αναφορικά με την χρονίζουσα παρά τις προβλεπόμενες διατάξεις εκ του καταστατικού και του Νόμου έλλειψη συλλογικής διοικητικής λειτουργίας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Θεωρούμε ότι ο τρόπος διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που έχει επιλέγει από αυτήν, έχει οδηγήσει σε εκφυλιστικά φαινόμενα σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας της. 

 Καλούμε την Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ όπως αυτή εκπροσωπείται  εφόσον έκρινε ότι πρέπει να αποχωρήσει, να επιταχύνει τις διαδικασίες ομαλής και έκρυθμης λειτουργίας της.

Το στάδιο της «αποχώρησης» δεν πρέπει να παραπέμπει στις «καλένδες» και να εξελιχθεί σε σίριαλ. Οι αποφάσεις πρέπει να είναι άμεσες, καίριες και να αποσκοπούν στο καλό του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ πιστεύει ότι αποκλειστικός γνώμονας αυτής της διαδικασίας πρέπει να είναι το μεγαλείο της ΟΜΑΔΑΣ μας.
Απευθύνουμε μήνυμα προς πάντες και δηλώνουμε ότι δεν θα μείνουμε αμέτοχοι διότι κύριο μέλημά μας είναι «η επόμενη μέρα» να έχει συγκεκριμένους στόχους που να κατατείνουν, να οδηγήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ στην κορυφή και όχι απλά να «εξασφαλισθούν» κάποιοι.

Δηλώνουμε επίσης ότι στο μεσοδιάστημα η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ οφείλει να ασχοληθεί με τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας φροντίζοντας για την ενίσχυση της με ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που άμεσα θα προσφέρουν.

Καλεί επίσης την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έστω και την ύστατη στιγμή με τις ανάλογες κινήσεις να άρει την πολιτική των διαχωριστικών γραμμών μέσα στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ και σύσσωμος ο ΛΑΟΣ του ΗΡΑΚΛΗ να πορευθεί στο αύριο.

Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ δηλώνει προς όλους ότι ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και έτοιμος, όχι μόνο να διαφυλάξει την ΟΜΑΔΑ αλλά και να συνταχθεί με αυτούς που αποδεδειγμένα καθημερινά αγωνιούν και μάχονται για τον ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ».

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top