“Θα είναι γιορτή ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό”

Ο Σωτήρης Καραποστόλου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την αήττητη πορεία των κυανολεύκων στην Α2 και αρχικά τόνισε για την νίκη επί της Νήαρ Ηστ:«Είχαμε …

Ηρακλής

Ο Σωτήρης Καραποστόλου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την αήττητη πορεία των κυανολεύκων στην Α2 και αρχικά τόνισε για την νίκη επί της Νήαρ Ηστ:
«Είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση με την Νήαρ Ηστ, αν και κουρασμένοι και πήραμε την νίκη που θέλαμε. Η ομάδα είχε βρει ρυθμό μετά τις νίκες επί του Πανιωνίου και του Ίκαρου Σερρών, αλλά μετά λόγω των γεγονότων με τον ιό, χάσαμε την φρεσκάδα μας. Βέβαια πρέπει τώρα να ξαναβρούμε την φόρμα μας. Η ομάδα έχει 10-11 παίκτες ισάξιους και έχει την δυνατότητα να ξεκουράσει κάποιους σε διάφορες φάσεις του παιχνιδιού, ώστε να έχει την πολυτέλεια ο προπονητής να μας χρησιμοποιεί όποτε θέλει» και συμπλήρωσε: «Είπαμε από την αρχή ότι στόχος είναι η άνοδος. Έκτοτε κοιτάμε μόνο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Σίγουρα η θέση του Ηρακλή είναι στην Α1 και εκεί θέλουμε να τον πάμε. Έχουμε καλό ρόστερ, έναν καταξιωμένο προπονητή που εμπειρία από Ευρωλίγκα και Ευρωπαικά πρωταθλήματα. Πρέπει σίγουρα να μείνουμε συγκεντρωμένοι προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των νικών».

Μιλώντας για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναικό είπε: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναικό θα είναι μία… γιορτή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο απέναντι στους παίκτες του Παναθηναικού που είναι έμπειροι και έχουν τεράστιες δυνατότητες» ενώ πρόσθεσε για τον κόσμο του Ηρακλή: «Η βοήθεια του κόσμου είναι τεράστια, μέσα στο γήπεδο μας αλλά και εκτός μας βοηθάνε και είναι κάτι εκπληκτικό. Ελπίζω μέσα από τα αποτελέσματα να τους έχουμε ανταμείψει και να ξέρουν ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε και ότι περνάει από το χέρι μας για να τους δώσουμε χαρές».

Για τον ίδιο και το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του που είναι το τρίποντο είπε: «Ο προπονητής μου έχει δώσει το… ελεύθερο να σουτάρω όποτε νιώθω καλά και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με αυτό τον τρόπο».

Σχετικά Άρθρα

Σκουρτόπουλος: “Ο κορωνοϊός μας βρήκε στο χειρότερο σημείο – Αυτός δεν είναι Ηρακλής!”

Μπάσκετ

Back to Top