Δεν έχουν το Θεό τους – €30.000 τα είκοσι καρότα

Απίστευτη απόφαση από το δικαιοδοτικό όργανο της Σούπερ Λίγκα. Τα είκοσι καρότα που εκτοξεύτηκαν τη στιγμή που προσπαθούσε να εκτελέσει το κόρνερ ο Γιώργος Καραγκούνης, …

Ηρακλής


Απίστευτη απόφαση από το δικαιοδοτικό όργανο της Σούπερ Λίγκα. Τα είκοσι καρότα που εκτοξεύτηκαν τη στιγμή που προσπαθούσε να εκτελέσει το κόρνερ ο Γιώργος Καραγκούνης, θα κοστίσουν στην ΠΑΕ Ηρακλής 30.000 ευρώ. Ναι, σωστά διαβάζετε. Δεν έχουμε κάνει λάθος το μηδενικά. Τριάντα χιλιάδες ευρώ, για να δείτε και ολογράφως.


Και όλα αυτά από μία επιτροπή που κλείνει τα μάτια και τα αυτιά στα όργια που γίνονται σε άλλα γήπεδα. Θέλετε παραδείγματα; Ας θυμηθούμε δύο, πολύ πρόσφατα.  1. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 53.000 ευρώ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Για ένα παιχνίδι που ακόμη για η ελληνική δικαιοσύνη ασχολείται, μετά τις καταγγελίες του Αλέξανδρου Τζόρβα.

  2. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τιμωρήθηκε με 50.000 ευρώ για τα αίσχη που συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τις συγκρούσεις σώμα με σώμα με οπαδούς των ερυθρόλευκων. Για το ίδιο παιχνίδι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 105.000 ευρώ πρόστιμο.

Θα αποφασίσουν άραγε στη Μίκρα να ασχοληθούν και με αυτό το ζήτημα, διότι δεν είναι δυνατόν η ΠΑΕ να πληρώνει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, την ίδια στιγμή που για ακόμη πιο σοβαρά παραπτώματα, σε ΠΑΕ επιβάλλονται ποινές που μοιάζουν με χάδι.


Και να μην λησμονούμε ότι η Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα που αναγκάστηκε να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών.


Ήμαρτον…


Αυτά έγιναν στο παιχνίδι του Περιστερίου..


Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top