«Παίκτες με προσωπικότητα»

Στις δηλώσεις του, ο Λευτέρης Κακιούσης, επισήμανε: «Είναι δύσκολο σε κάθε παιχνίδι να κερδίζεις με μεγάλες διαφορές. Τα παιδιά ήταν κουρασμένα μετά το παιχνίδι και …

Ηρακλής

Στις δηλώσεις του, ο Λευτέρης Κακιούσης, επισήμανε: «Είναι δύσκολο σε κάθε παιχνίδι να κερδίζεις με μεγάλες διαφορές. Τα παιδιά ήταν κουρασμένα μετά το παιχνίδι και το ταξίδι στην Κρήτη και φάνηκε ότι μας έλειπε η φρεσκάδα. Η Νήαρ Ήστ είναι ομάδα που διεκδικεί την άνοδο και είναι φυσιολογικό να γίνει ντέρμπι. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι κερδίσαμε με 10 πόντους, κάτι δείχνει. Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και καταφέραμε στο τέλος να κλειδώσουμε τη νίκη. Είχαμε περισσότερη θέληση για τη νίκη και την πήραμε.

Υπάρχει η πίεση και η σκέψη στο μυαλό των παικτών ότι είμαστε αήττητοι και κάποια στιγμή μπορεί να ηττηθούμε. Παρόλα αυτά τα παιδιά έχουν δείξει ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο το αποβάλλουν από το μυαλό τους και παίρνουν τις νίκες, παρότι δεν υπάρχει η φρεσκάδα που υπήρχε τις πρώτες αγωνιστικές”.

Τέλος, για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Το Κύπελλο είναι το τελευταίο που μας απασχολεί και το πρωτάθλημα είναι αυτό μας ενδιαφέρει. Αυτός είναι ο στόχος».

Σχετικά Άρθρα

“Δεδομένη η αθωότητά μας – Αλλοίωση αποτελέσματος με Ιωνικό”

Μπάσκετ

To θέμα Χέιγκινς, το οργανωτικό… “καφενείο” και η… “κακόπιστη” κριτική της BlueArena…

Μπάσκετ

Back to Top