Η Λάρισα ανακοίνωσε Φλάβιο

Ο Φλάβιο Πίντο Ντε Σόουζα, παίκτης που στην αρχή της σεζόν φορούσε τη φανέλα του Αρη είναι και τυπικά παίκτης της Λάρισας. Η θεσσαλική ομάδα …

Διάφορα

Ο Φλάβιο Πίντο Ντε Σόουζα, παίκτης που στην αρχή της σεζόν φορούσε τη φανέλα του Αρη είναι και τυπικά παίκτης της Λάρισας. Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «βυσσινί» ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης, στις δηλώσεις του, είπε μεταξύ άλλων, ότι… “ήρθα σε μια σημαντική ομάδα της Super League. Γνωρίζω ότι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, ούτε ανταποκρίνονται στις δυνατότητές της. Πιστεύω, όμως, ότι με δουλειά μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Υπήρχαν συζητήσεις και το καλοκαίρι, αλλά τότε επέλεξα τον Άρη λόγω της επαφής που είχα με τον κ. Μαζίνιο. Δεν είναι πρόβλημα ότι συμφωνήσαμε, σε πρώτη φάση, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Να δούμε την πορεία μου στην ομάδα αυτό το διάστημα κι αν όλα πάνε καλά, οι έξι μήνες μπορούν να γίνουν περισσότερα χρόνια».

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Το τρόπαιο του 80 είχε κατασχεθεί από την Καστοριά και το ζητεί πίσω…

Ποδόσφαιρο

Back to Top