Χίλια εισιτήρια των 25 ευρώ για την Ξάνθη

Χίλια εισιτήρια για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League στα Πηγάδια εξασφαλίστηκαν, για την “κυανόλευκη” πλευρά,  μέσα από τη σημερινή σύσκεψη των μέτρων …

Ηρακλής

Χίλια εισιτήρια για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League στα Πηγάδια εξασφαλίστηκαν, για την “κυανόλευκη” πλευρά,  μέσα από τη σημερινή σύσκεψη των μέτρων τάξης της αναμέτρησης, που πραγματοποιήθηκε στην ακριτική πόλη.

Από πλευράς “Γηραιού” παραβρέθηκε ο υπεύθυνος του επιχειρησιακού τομέα, Παναγιώτης Μαυρίδης, ενώ τη γηπεδούχο πλευρά εκπροσώπησαν οι Νίκος Επιτρόπου και Γιώργος Κασναφέρης.

Απόφασίστηκε να εκχωρηθεί το πέταλο των φιλοξενουμένων στους Ηρακλειδείς, δηλαδή χίλια εισιτήρια για τη Θύρα Δ, στην τιμή των 25 ευρώ (μιας και έχει απαγορευθεί από τη Λίγκα η γνωστή αυθαιρεσία των 40 ευρώ).

Μάλιστα, οι Ξανθιώτες ήταν πολύ συνεργάσιμοι, καθώς αύριο (16/12) αναμένεται να στείλουν τα εισιτήρια στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής και, όσα περισσέψουν, θα διατεθούν την ημέρα του αγώνα από ειδικό εκδοτήριο έξω από τη Θύρα Δ του γηπέδου. 

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top