Το δώρο των παικτών στον Λευτέρη Κακιούση

Τρεις εβδομάδες πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Ηρακλής αγωνίστηκε στο Ιβανώφειο. Ήταν ο αγώνας με τον Πανιώνιο και ο θρίαμβος των κυανόλευκων για …

Ηρακλής

Τρεις εβδομάδες πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Ηρακλής αγωνίστηκε στο Ιβανώφειο. Ήταν ο αγώνας με τον Πανιώνιο και ο θρίαμβος των κυανόλευκων για τον θεσμό του κυπέλλου. Μετά τις συνεχείς αναβολές, οι κυανόλευκοι επιστρέφουν στο σπίτι τους και θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Νήαρ Ήστ στις 17:30, σε εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής (λόγω της απεργίας του ΠΣΑΚ).

Οι παίκτες έχουν ένα επιπλέον λόγο να θέλουν τη νίκη, για να την προσφέρουν ως δώρο στον εορτάζοντα σήμερα (15/12), Λευτέρη Κακιούση. Ο Έλληνας τεχνικός που δέχθηκε τις ευχές για τη ονομαστική του γιορτή, όπως και ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι κυανόλευκοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το σερί τους και περιμένουν τη βοήθεια του κόσμου. Είναι δεδομένο ότι και αύριο το Ιβανώφειο θα έχει πολύ κόσμο, με τους οπαδούς της ομάδας να δημιουργούν σε ένα ακόμη παιχνίδι, μοναδική ατμόσφαιρα.

Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί και πάλι αντιμέτωπες στην αρχή της περιόδου για το Κύπελλο, με τον Ηρακλή να κερδίζει 85-69 την αθηναϊκή ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

“Δεδομένη η αθωότητά μας – Αλλοίωση αποτελέσματος με Ιωνικό”

Μπάσκετ

Back to Top