Οι κλήσεις σε απολογία

Ο Ηρακλής και άλλες οκτώ ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στους αγώνες της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Πιο αναλυτικά οι κλήσεις: Α) …

Ηρακλής

Ο Ηρακλής και άλλες οκτώ ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στους αγώνες της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.Πιο αναλυτικά οι κλήσεις:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ- ΠΑΕ Λεβαδειακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αρης : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής – ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Λάρισα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα – ΠΑΕ Πανιώνιος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα – ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός – ΠΑΕ Πανθρακικός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής – ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα – ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Θ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΕ Εργοτέλης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top