Με την ομάδα ο Ντιέ – Φιλικό για τους Βραζιλιάνους

Σήμερα (14/12) το πρωί, με την προπόνηση στις eγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, άρχισε η “κυανόλευκη” προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, με τον …

Ηρακλής

Σήμερα (14/12) το πρωί, με την προπόνηση στις eγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, άρχισε η “κυανόλευκη” προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, με τον Σάββα Κωφίδη να δέχεται στις ομαδικές προπονήσεις τον Σερζ Ντιέ και να εναπόκειται – πλέον – στην διοίκηση η τιμωρία του Ιβοριανού, καθώς και του Ντίκα, μετά από την αναμενόμενη κλήση τους σε απολογία.

Σημαντικά προβλήματα από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν προέκυψαν. Προφυλάχθηκαν και ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας οι Ηλιάδης και Tούμα, λόγω μυικών επιβαρύνσεων και ο Παπαστεριανός, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Θεωρείται βέβαιο ότι εντός της εβδομάδας θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς, αν και για τον Παπαστεριανό δεν τίθεται θέμα βίας, μιας και θα εκτίσει ποινή στον κυριακάτικο αγώνα.

Ο Λέκι συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ ο Πιλότο συνεχίζει με γυμναστήριο και τρέξιμο.

Αύριο, Τρίτη 15/12, όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα του Σαββάτου, θα προπονηθούν στις 11:00, στην Μίκρα, ενώ οι υπόλοιποι θα αγωνιστούν στο Γήπεδο της Καλαμαριάς, σε προπονησιακού χαρακτήρα φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, στις 15:00. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κριθεί η τύχη των δύο υπό δοκιμή Βραζιλιάνων, Έβερτον και Τούτσε.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top