“Καλή δουλειά σε σέρβις και υποδοχή”

Ο Χάρι Μπρόκινγκ μετά τη νίκη του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία (14/12) εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας, εξαιρώντας όμως …

Ηρακλής


Ο Χάρι Μπρόκινγκ μετά τη νίκη του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία (14/12) εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας, εξαιρώντας όμως το τρίτο σετ όπου άσκησε κριτική λέγοντας ότι… «εκεί κάναμε το μόνο μας λάθος που ήταν ότι κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι τελείωσαν όλα».

Αναλυτικότερα, ο προπονητής του Ηρακλή, είπε ότι… «παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο σετ όπως και στο δεύτερο. Στο τρίτο κάναμε κάποια λάθη και το βασικότερο είναι ότι πιστέψαμε ότι όλα τελείωσαν. Κι αυτό είναι το μόνο λάθος που κάναμε μέχρι τώρα. Επρεπε να δουλέψουμε πολύ για να γυρίσουμε στο παιχνίδι και το καταφέραμε κάνοντας πολύ καλή δουλειά σε σέρβις και υποδοχή».

Για τη συνέχεια είπε ότι… «είμαστε σε καλή θέση. Δεν είμαστε μακριά από την πρώτη και δεύτερη θέση. Είμαστε κοντά στην κορυφή και το επόμενο παιχνίδι είναι εντός έδρας με τους φιλάθλους μας. Είμαστε στο TOP-4 στο Πρωτάθλημα, έχουμε και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Είμαστε όμως μια νέα ομάδα και σιγά-σιγά θα βελτιωνόμαστε».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, είπε μεταξύ άλλων, ότι… «έχουμε κάποια προβλήματα μετά από τις ήττες που έχουμε κάνει. Παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο. Είχαμε πει με τα παιδιά να κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια. Δεν ήρθε σε αυτό το παιχνίδι, ας έρθει στο επόμενο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top