“Δεν ήμασταν προσεκτικοί και ήρεμοι”

Ο αμυντικός του Ηρακλή, Κώστας Γιαννούλης, μίλησε στο Sportaction για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό και τον επερχόμενο αγώνα με την Ξάνθη στα …

Ηρακλής

Ο αμυντικός του Ηρακλή, Κώστας Γιαννούλης, μίλησε στο Sportaction για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό και τον επερχόμενο αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Επίσης, ο νεαρός μπακ αναφέρθηκε στον Σάββα Κωφίδη αλλά και τις προσωπικές του βλέψεις.


Αναλυτικά οι δηλώσεις


Για το ματς με τον Παναθηναϊκό «Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν ήμαστε αποτελεσματικοί. Δεν ήμασταν προσεκτικοί και ήρεμοι για να τελειώσουμε τις φάσεις. Αυτό μας στοίχισε στο ματς με τον Παναθηναϊκό».


Για το επικείμενο παιχνίδι στην Ξάνθη «Δύσκολο ματς. Το θέλουμε πάρα πολύ εμείς όσο και η Ξάνθη. Αν παίξουμε με τον ίδιο ζήλο όπως με τον Παναθηναϊκό πιστεύω ότι θα πάρουμε αποτέλεσμα και θα φύγουμε από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».


Για τις αλλαγές που έφερε στην ομάδα η έλευση του Σάββα Κωφίδη «Έφερε ηρεμία στην ομάδα που της έλειπε από πολλά παιχνίδια. Ζητάει επιθετικό ποδόσφαιρο από εμάς ώστε να το ευχαριστιέται και ο κόσμος. Δεν του αρέσει μόνο να νικάμε αλλά θέλει και θέαμα».


Για τη δική του απόδοση και το γεγονός πως είναι από τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας «Χαίρομαι που με εμπιστεύονται. Θα συνεχίσω τη δουλειά ώστε να παίξω όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ».


Για τις προσωπικές του βλέψεις «Στόχος κάθε παίκτη είναι να παίξει στην Εθνική Ελλάδος. Να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Από κει και πέρα ό,τι καλύτερο θα είναι καλοδεχούμενο. Πρώτα θέλω να διακριθώ στον Ηρακλή κα αργότερα αν έρθει κάτι καλύτερο καλώς».


Για τους στόχους που έχει ο Ηρακλής «Οι στόχοι φέτος ήταν πολύ υψηλοί. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα αλλά δεν συνεχίσαμε καλά. Τώρα κοιτάμε μπροστά ώστε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν μπορούμε να βάλουμε στόχο τη σωτηρία γιατί η ομάδα δεν αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση. Το UEFA είναι μακριά. Κοιτάμε κάθε ματς να το παίρνουμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top