Κακή εμφάνιση και ήττα

Την ήττα γνώρισε μετά από τρείς αγωνιστικές η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου με 49-60. Οι κυανόλευκες σε όλη την διάρκεια …

Ηρακλής

Την ήττα γνώρισε μετά από τρείς αγωνιστικές η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου με 49-60. Οι κυανόλευκες σε όλη την διάρκεια δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο και βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα. Οι παίκτριες του Ηρακλή «πλήρωσαν» την έλλειψη συγκέντρωσης αλλά και την κακή του άμυνα με αποτέλεσμα να ηττηθούν σχετικά εύκολα.

Η προπονήτρια του Ηρακλή Ζωή Γιαννουζάκου μετά το παιχνίδι δήλωσε: «Σήμερα δεν βρεθήκαμε σε καθόλου καλή μέρα. Δεν είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, γι’ αυτό και αγωνιστήκαμε άναρχα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Στον αμυντικό αλλά και στον επιθετικό τομέα ήμασταν πολύ κακές». Τα δεκάλεπτα: 15-18, 29-29, 27-44, 49-60.

Ηρακλής (Γιαννουζάκου): Χατζηευσταθίου 11, Γιαννοπούλου 9, Γιαννάκη, Κανταρά Κ., Παυλίδου, Πιλλέ 2, Κανταρά Γ. 19, Θωμά, Νέδα 2, Κατωπόδη 2, Αναστασιάδου 4.

Νέο Ρύσιο (Διαβολεμένου): Τζιάτα 7, Αβραμίδου 20, Ρούσσου 5(1), Μύρβαλη 15(3), Ντάμπη 6, Γουριώτη 2, Αθανασιάδου 2, Πυλαρινού 4, Γιαννάτση.


Σχετικά Άρθρα

Σκουρτόπουλος: “Ο κορωνοϊός μας βρήκε στο χειρότερο σημείο – Αυτός δεν είναι Ηρακλής!”

Μπάσκετ

Back to Top