«Όταν μπήκαμε στο κλίμα…»

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε (12/12) του παιχνιδιού του Ηρακλή με τον ΟΦΗ, ο Λευτέρης Κακιούσης, είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε από …

Ηρακλής

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε (12/12) του παιχνιδιού του Ηρακλή με τον ΟΦΗ, ο Λευτέρης Κακιούσης, είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ο ΟΦΗ θα έδινε το 100% των δυνατοτήτων του για να μας κερδίσει. Τα παιδιά άργησαν να μπουν στο κλίμα και στις συνθήκες του παιχνιδιού παρ όλα αυτά αυτό ήταν φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι έμειναν εκτός αγώνων για περίπου δεκατέσσερις ημέρες. Εμείς από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Νήαρ Ηστ και εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας»

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Βόβωρας, ανέφερε: «Ξέραμε εξ αρχής ότι είχαμε δύσκολο έργο, παρόλα αυτά προσπαθήσαμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ηρακλή που πιστεύω με την μέχρι τώρα εικόνα των ομάδων της Α2 δύσκολα θα χάσει την άνοδο»

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top