Με γεμάτο οπλοστάσιο “πετάει” για την Κρήτη

Μετά από δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση, ο Ηρακλής αγωνίζεται το Σάββατο (13/12 – 17:30) στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, με στόχο να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία …

Ηρακλής

Μετά από δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση, ο Ηρακλής αγωνίζεται το Σάββατο (13/12 – 17:30) στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, με στόχο να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του.

Οι κυανόλευκοι έχοντας έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, στοχεύουν σε άλλη μια επικράτηση, ώστε να ανέβουν βαθμολογικά στη θέση που κανονικά θα έπρεπε να είναι. Αν και έχουν δύο αγώνες λιγότερους έναντι των αντιπάλων τους, παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με την τελευταία προπόνηση στο Ιβανώφειο, χωρίς να προκύψει κάποιο νεότερο πρόβλημα, αφού όλοι οι παίκτες που είχαν «χτυπηθεί» από τον ιό Η1Ν1, είναι πλέον απολύτως καλά. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 20:00 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», με όλους τους πρωταγωνιστές να δηλώνουν έτοιμοι για το διπλό, αλλά και να διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Η ομάδα της Κρήτης είναι ανταγωνιστικός αντίπαλος, ιδιαίτερα στην έδρα της και στο ρόστερ της υπάρχουν δύο πρώην κυανόλευκοι, ο Αλέξης Μπάρδας (με τα κυανόλευκα αισθήματα) και ο Σταύρος Δανιήλ.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top