Από τον Ερέρα στο σήμερα…

Πέρασαν κιόλας 3,5 χρόνια. Ήταν 16 Απριλίου 2006, όταν ο –αδιάφορος βαθμολογικά αφού είχε εξασφαλίσει την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ- Ηρακλής έχοντας 17.000 οπαδούς στο πλευρό …

Ηρακλής

Πέρασαν κιόλας 3,5 χρόνια. Ήταν 16 Απριλίου 2006, όταν ο –αδιάφορος βαθμολογικά αφού είχε εξασφαλίσει την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ- Ηρακλής έχοντας 17.000 οπαδούς στο πλευρό του, επικρατούσε με 1-0 του Παναθηναϊκού που «καιγόταν» για τη νίκη, αφού οι τρεις βαθμοί ισοδυναμούσαν με έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Η ομαδάρα όμως του Σάββα Κωφίδη, δεν… χαρίστηκε στους πράσινους και με ένα γκολ του Εστεμπάν Ερέρα στο πρώτο ημίχρονο, πήρε τη νίκη, ολοκληρώνοντας μία εντυπωσιακή συγκομιδή στα εντός έδρας ντέρμπι με τους τρεις ισχυρούς της Αθήνας. 4-0 την ΑΕΚ, 2-0 τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Παναθηναϊκό.


Θυμηθήκαμε το συγκεκριμένο παιχνίδι, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του Καυταντζογλείου, διότι ήταν η τελευταία χρονικά νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και γενικά εναντίον των τριών της Αθήνας στο Καυτανζόγλειο. Το απόλυτο της περιόδου 2005-2006, ακολούθησαν τρεις στείρες –από άποψης αποτελεσμάτων- χρονιές για τον Ηρακλή.


Λέτε το βράδυ του Σαββάτου, οι παίκτες του Σάββα Κωφίδη να χαρίσουν στον κόσμο μία μεγάλη νίκη; Την έχει –δίχως αμφιβολία- ανάγκη με όλα όσα έχουν συμβεί από τις 16 Απριλίου 2006 και έπειτα…

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top