Οι εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου της Μίκρας

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση του διαγωνισμού για την επιλογή συμβούλου-υποστηρικτή του Ερασιτέχνη, στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της Μίκρας. Κατά τη διάρκεια της …

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση του διαγωνισμού για την επιλογή συμβούλου-υποστηρικτή του Ερασιτέχνη, στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της Μίκρας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των τεχνικών προσφορών και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές.


Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:


“Η Επιτροπή του διαγωνισμού για την επιλογή Συμβούλου για την υποστήριξη  του Γ.Σ.Θ.  «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» στην ανάδειξη επενδυτή για την κατασκευή  και λειτουργία των νέων γηπεδικών του  εγκαταστάσεων, ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού, δηλαδή η βαθμολόγηση των τεχνικών προσφορών των  διαγωνιζομένων.


Μετά την παρέλευση της από την διακήρυξη προβλεπόμενης προθεσμίας, για υποβολή ενστάσεων, η Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου για το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών, διαδικασία που αποτελεί την τελευταία φάση του διαγωνισμού”.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top