Σφραγίζει την πρόκριση (ΛΕΝΙΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ, 9/12, 21.00, LIVE-BLUEARENA)

Ένα σετ είναι αρκετό για να προκριθεί ο Ηρακλής στην επόμενη φάση του CEV CUP και θα το διεκδικήσει μαζί με τη νίκη στο παιχνίδι …

Ηρακλής

Ένα σετ είναι αρκετό για να προκριθεί ο Ηρακλής στην επόμενη φάση του CEV CUP και θα το διεκδικήσει μαζί με τη νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης (9/12, 21.00) στο Βέλγιο. Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Λένικ στον επαναληπτικό του 3-0 σετ, με τον Χάρι Μπρόκινγκ να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Καμίλ Μπάρανεκ.

Το βράδυ της Τρίτης (8/12) θα ενσωματωθεί στην αποστολή ο Τσέχος ακραίος που ταξίδεψε απ ευθείας από τη χώρα του στις Βρυξέλλες.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι κυανόλευκοι έχουν πολλά παράπονα από τη φιλοξενία των Βέλγων καθώς τα δωμάτια που είχαν κλειστεί για τους παίκτες ήταν τετράκλινα και τρίκλινα.

Για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Λένικ ο προπονητής του Ηρακλή Χάρι Μπρόκινγκ τόνισε: «Οι παίκτες είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι για τον αγώνα. Στόχος μας είναι να πάρουμε το σετ και να τελειώσουμε όσο το δυνατό πιο νωρίς με την υπόθεση της πρόκρισης. Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ο στόχος. Από εκεί και πέρα εάν η πρόκριση επιτευχθεί θα δώσω χρόνο συμμετοχής και στους άλλους αθλητές για να αποκτήσουν εμπειρίες». Για την ενσωμάτωση του Μπάρανεκ ο Ολλανδός τεχνικός συμπλήρωσε: «Ο Μπάρανεκ είναι έμπειρος παίκτης και ακόμα και με μία προπόνηση θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει για να πετύχουμε το στόχο μας».

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top