“Μου αρέσουν τα ντέρμπι”

Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά από καιρό και βοήθησε πολύ για να φτάσει η ομάδα σε μία σημαντική νίκη στα Γιάννενα. Ο λόγος για τον …

Ηρακλής

Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά από καιρό και βοήθησε πολύ για να φτάσει η ομάδα σε μία σημαντική νίκη στα Γιάννενα. Ο λόγος για τον Σαρμπέλ Τούμα, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.


«Στην Ελλάδα οι αγωνιστικοί χώροι είναι δύσκολοι. Εμείς κάναμε το καθήκον μας στα Ιωάννινα, συνηθίζουμε στα γήπεδα. Είναι ωραίο να καταφέρνουμε να έχουμε συνεργασίες. Και μάλιστα να έρχονται μέσα από αυτές τα γκολ και τα αποτελέσματα. Είναι χαρά για μας τους ποδοσφαιριστές. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Είναι πολύ θετικό στοιχείο η ομαδικότητα. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από ότι αυτό με τον ΠΑΣ. Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, ανυπομονώ να παίξουμε με τον ΠΑΟ. Ερχόμαστε με καλή ψυχολογία, πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να παίξουμε χωρίς φόβο», ανέφερε ο Σουηδός μέσος κατά τη διάρκεια της σημερινής (8/12) media day.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top