Τι λέει ο Γαλανός

Ο Γιώργος Γαλανός μίλησε στην εκπομπή του Libero 107,4, «Στο πέναλτι» για τα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής. Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Γιώργος Γαλανός …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Γαλανός μίλησε στην εκπομπή του Libero 107,4, «Στο πέναλτι» για τα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής.
Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Γιώργος Γαλανός ανέφερε:
«Ναι, πήγαμε στην Αθήνα με τον κ. Σαρλή και τον κ. Αδαμίδη γιατί η διοίκηση της ΠΑΕ είχε βγάλει αυτή την ανακοίνωση ότι στο τέλος του μήνα θα αποχωρήσει και θέλαμε να δούμε τι θα συμβεί. Μιλήσαμε λοιπόν με τον κ. Ρέμο και μάθαμε για το ενδιαφέρον του κ. Χαραλαμπίδη αλλά και ενός ακόμη επενδυτή από το εξωτερικό, πρόκειται για έναν πολύ πλούσιο κύριο αλλά από ότι καταλάβαμε ακόμη και ο κ. Ρέμος θεωρεί αυτή την περίπτωση πολύ καλή για να είναι αληθινή»

Σε ερώτηση για τις απαιτήσεις του κ. Ρέμου για να παραχωρήσει την ΠΑΕ Ηρακλής, ο κ. Γαλανός είπε:
«Αυτό που ζητά ο κ. Ρέμος είναι μια εγγυητική ύψους 3,5 εκ. ευρώ και φυσικά την υποχρέωση να ξεπληρωθούν τα χρέη της ομάδας. Σας λέω πάντως ότι εμείς δεν πήγαμε για να καταθέσουμε πρόταση αγοράς της ΠΑΕ, απλά διαβάσαμε ότι αποχωρεί στο τέλος του μήνα και πήγαμε για μια ενημέρωση καθώς ενδιαφερόμαστε για το μέλλον της ομάδας, δεν θέλουμε να μείνει έτσι. Πάντως μας έγινε και μια πρόταση από την πλευρά του κ. Ρέμου, να αναλάβουμε το management της ομάδας, με τις μετοχές να παραμένουν στα χέρια του κ. Ρέμου αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας ενδιαφέρει»

Κλείνοντας, ο κ. Γαλανός είπε επίσης:
«Ο κ. Ρέμος μας είπε ότι μπορούμε να απαντήσουμε σε μια εβδομάδα για την πρόταση που μας έκανε αλλά όπως σας είπα δεν πήγα για να εκδηλώσω ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ. Εμείς πήγαμε στην Αθήνα από ανησυχία και ενδιαφέρον για το μέλλον της ομάδας αλλά η πρόταση αυτή δεν μας ενδιαφέρει για πολλούς λόγους»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top