Στα γραφεία του ΤΑΚ οι προτάσεις για τη μασκότ

Στα γραφεία του ΤΑΚ Ηρακλής βρίσκονται ήδη όλες οι προτάσεις που στείλατε για τη μασκότ που θα δημιουργήσει το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου. Μόνο μέσω …

Ηρακλής

Στα γραφεία του ΤΑΚ Ηρακλής βρίσκονται ήδη όλες οι προτάσεις που στείλατε για τη μασκότ που θα δημιουργήσει το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου. Μόνο μέσω της BLUEARENA, εστάλησαν περίπου δεκαπέντε προσχέδια, ενώ ορισμένα δόθηκαν από φίλους της ομάδας, απευθείας στα γραφεία του ΤΑΚ.


Μέσα στις επόμενες ημέρες, οι υπεύθυνοι θα ξεχωρίσουν τις καλύτερες προτάσεις, οι οποίοι θα τεθούν στη διαδικασία ψηφοφορίας, μέσω της BLUEARENA, από την οποία θα προκύψει η νέα μασκότ. Λεπτομέρειες για την ψηφοφορία θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι ο δημιουργός της μασκότ που θα επιλεγεί από τον κόσμο της ομάδας, θα επιβραβευτεί με ένα πλήρες σετ της μπασκετικής ομάδας, με την υπογραφή της NIKE (αυθεντική στολή, φόρμα, τσάντα, μπάλα μπάσκετ), καθώς και ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα χρονιά, που ευχή όλων είναι να βρει τον Ηρακλή στην Α1.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top