Σαρλής: “Καθαρή λύση…”

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε (7/12) ο κ. Μάκης Σαρλής που βρέθηκε (6/12) στην Αθήνα και ήταν στις συζητήσεις του Αντώνη Ρέμου με …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε (7/12) ο κ. Μάκης Σαρλής που βρέθηκε (6/12) στην Αθήνα και ήταν στις συζητήσεις του Αντώνη Ρέμου με τον Γιώργο Γαλανό. Η συζήτηση είχε να κάνει με τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Σαρλής τόνισε :
«Το κλίμα στην ομάδα αυτή την στιγμή είναι καλό μετά τη μεγάλη νίκη αλλά το μέλλον είναι δύσκολο. Στην συνάντηση που είχαμε με τον κ. Ρέμο, αρχικά παρακολουθήσαμε το παιχνίδι και χαρήκαμε όλοι μαζί ενώ μετά μιλήσαμε για το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα. Το ζητούμενο για όλους μας είναι το μέλλον του Ηρακλή. Η ομάδα μπορεί να πήρε μια εξάποντη νίκη, ανέλπιστη για μένα αλλά έχει δύσκολο δρόμο μπροστά της και λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά και λόγω των κακών σχέσεων της διοίκησης με τον κόσμο της ομάδας. Οταν υπάρχουν αυτά σε μια ομάδα είναι δύσκολο να πάει μπροστά»

Αναφερόμενος στην συνάντηση με τον κ. Ρέμο είπε, μεταξύ άλλων :
«Δεν θα ήθελα να πω πολλές λεπτομέρειες από τη συνάντηση με τον κ. Ρέμο, τώρα άλλωστε είναι ώρα για πράξεις, να γίνουμε όλοι μια γροθιά, να υπάρξει ενότητα γιατί οι ώρες είναι δύσκολες. Στην συνάντηση ο κ. Γαλανός δεν πήγε για να καταθέσει κάποια συγκεκριμένη πρόταση αλλά για να εκφράσει κυρίως την ανησυχία του για το μέλλον της ομάδας. Αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι ο κ. Γαλανός με τους επιχειρηματίες που τον ακολουθούν δεν τόνισε ότι μπορεί να πληρώσει τα χρήματα για να πάρει την ομάδα, μπορεί όμως να ενώσει τον λαό της ομάδας και να κάνει τις μεταγραφές που χρειάζονται. Από την πλευρά του κ. Ρέμου υπάρχει νομίζω μια πικρία και δεν διαπίστωσα μεγάλη διάθεση, ο κ. Ρέμος ήταν στενοχωρημένος και δεν φαίνεται πλέον να έχει την ίδια φλόγα με πριν».

Σε ερώτηση, αν γνωρίζει για επαφές του κ. Ρέμου με άλλους επιχειρηματίες, ο κ. Σαρλής τόνισε:
«Ρωτήθηκε φυσικά ο κ. Ρέμος αν έχει επαφές με κάποιους άλλους ενδιαφερόμενους και σε τι σημείο είναι οι επαφές και όπως φαίνεται, δεν έχει σε πρώτη θέση το ενδιαφέρον του κ. Γαλανού, πρόθεση όλων όμως είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό για τον Ηρακλή, αυτό είναι σαφές. Μπορώ να πω ότι υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και 20 μέρες από τον κ. Χαραλαμπίδη, που είναι ένας Αθηναίος επιχειρηματίας και δεν ξέρω αν έχει παραγοντική εμπειρία ενώ υπάρχει και μια ακόμη λύση, που συζητά ο κ. Ρέμος αλλά δεν θα πω τίποτε για να μην το γουρσουζέψω. Δείχνει να είναι η καλύτερη για την ομάδα αλλά μάλλον δεν έχει πολλές ελπίδες για να προχωρήσει. Προσωπικά πάντως θεωρώ ότι το καλύτερο για τον Ηρακλή θα ήταν να αναλάβουν άνθρωποι από την οικογένεια την ομάδας»

Για χρέη της ομάδας και τις απαιτήσεις της πλευράς του κ. Ρέμου, είπε :
«Για ακριβές ποσό δεν μπορώ να μιλήσω, το σίγουρο είναι υπάρχει ένα ποσό 30-40 χιλιάδων για τις δόσεις των χρεών και ο Ηρακλής πρέπει να τις πληρώνει κανονικά. Ο πρόεδρος θέλει να διασφαλιστεί σε αυτό και ζητά εγγυητική ώστε να πληρώνονται κανονικά οι δόσεις και μην υπάρξει κανένα θέμα με τη ρύθμιση των χρεών».

Για τις προθέσεις του κ. Γαλανού ανέφερε: «Ο κ. Γαλανός δεν ξέρω ακριβώς τι σκέφτεται αλλά πιστεύω θα επανέλθει αφού πρώτα ενημερώσει την οικογένεια της ομάδας, έτσι πρέπει να γίνει πιστεύω. Ο Ηρακλής είναι σε δύσκολο δρόμο και πρέπει να βιαστούμε όλοι, στόχος είναι να γίνει κάτι σταθερό, κάτι υγιές για να μην βρει ξανά η ομάδα μπροστά της τα ίδια προβλήματα στο μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό να εκλείψει ο εμφύλιος στην ομάδα γιατί έτσι μπορεί να χαθούν όλα. Ο Ηρακλής έχει ανάγκη από καθαρή λύση, για να μπορέσει στη συνέχεια να φτιάξει την ομάδα που πρέπει, να είναι όλοι αγαπημένοι και να χαίρονται που πάνε στο γήπεδο, να υπάρξει υγεία στον σύλλογο, αυτό πρέπει να γίνει»

Κλείνοντας, ο κ. Σαρλής ανέφερε τα εξής :
«Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει αυτή η υπόθεση με τις επαφές του κ. Ρέμου αλλά εμείς σίγουρα θα προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε τις εξελίξεις. Η καθυστέρηση δεν συμφέρει την ομάδα μας, σε καμία περίπτωση».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top