Σάββας: “Κάντε μου δώρο τη νίκη”

“Σάββα του Ηγιασμένου” γράφει σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, το ημερολόγιο και είναι η ημέρα της ονομαστικής εορτής του αγαπημένου Σάββα των Ηρακλειδέων, του Σάββα Κωφίδη, ο …

Ηρακλής

“Σάββα του Ηγιασμένου” γράφει σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, το ημερολόγιο και είναι η ημέρα της ονομαστικής εορτής του αγαπημένου Σάββα των Ηρακλειδέων, του Σάββα Κωφίδη, ο οποίος στο περιθώριο της τελευταίας, πριν την αναμέτρηση με τα Γιάννινα, προπόνησης, δέχθηκε τις θερμές ευχές όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα και – βεβαίως- μοίρασε κεράσματα στους πάντες.

“Το καλύτερο δώρο για μένα είναι η καλή εμφάνιση και η νίκη στα Γιάννινα. Αυτό χρειάζομαι τώρα, αυτό χρειαζόμαστε όλοι στον Ηρακλή. Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να αλλάξουμε πρόσωπο και να πάρουμε αυτό που θέλουμε”, ήταν το μήνυμα του “κυανόλευκου” κόουτς στους ποδοσφαιριστές του. Μήνυμα ιδιαίτερα εύγλωττο με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του.

Όσο για εμάς, στη BLUEARENA, να εκφράσουμε, με τη σειρά μας, τις θερμότερες ευχές μας στον Σάββα, για υγεία και ευτυχία και την καλύτερη δυνατή πορεία με την ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top