Γυναικείο: Με μισή ομάδα στον Βόλο

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή για την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην Ανάληψη Βόλου. Η Ζωή Γιαννουζάκου για την …

Ηρακλής

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή για την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην Ανάληψη Βόλου. Η Ζωή Γιαννουζάκου για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα στερηθεί τις υπηρεσίες της Εύας Κατωπόδη που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το γόνατο της, της Ειρήνης Αναστασιάδου που δεν αγωνίστηκε ούτε την προηγούμενη αγωνιστική λόγω του διαστρέμματος που έχει πάθει αλλά και της Ματίνας Τζανής που από την αρχή της εβδομάδας ταλαιπωρείται από μία ίωση.
Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ αφού και η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου πιθανότατα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού της στον αυχένα. Με αυτές τις σημαντικές ελλείψεις η προπονήτρια πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα της για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Βόλου που μπορεί να μην είναι μεγάλης δυναμικότητας αλλά χρειάζεται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή για να πάρει η ομάδα ακόμα μία νίκη με σκοπό να αναρριχηθεί στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα θα αναχωρήσει για τον Βόλο νωρίς αύριο το πρωί για να αγωνιστεί στις 12:00 με την τοπική ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top