Ρεχάγκελ: “Ναι, μπορούμε…”

Μετά την κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ, ο Οτο Ρεχάγκελ, είπε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ναι, μπορεί η Ελλάδα να παρουσιαστεί καλή. Να περάσει …

Διάφορα


Μετά την κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ, ο Οτο Ρεχάγκελ, είπε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ναι, μπορεί η Ελλάδα να παρουσιαστεί καλή. Να περάσει στον επόμενο γύρο, αν είναι όλοι οι παίκτες υγιέστατοι και αν παίξουν καλά. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που την τελευταία στιγμή καταφέραμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σίγουρα αυτή τη στιγμή και οι παίκτες χαίρονται. Ξέρετε, ότι η Ελλάδα δεν είναι παρούσα σε κάθε διοργάνωση και είμαι σίγουρος ότι και οι παίκτες θα τα δώσουν όλα όταν έρθουν εδώ».

Από τον ομοσπονδιακό τεχνικό ζητήθηκε ένα σχόλιο για το ότι δύο από τους αντιπάλους (Αργεντινή, Νιγηρία) είναι κοινοί με το Μουντιάλ του 1994.  «Από το ’94 έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν έχουμε καμία σχέση με τότε. Εχουμε μισό χρόνο ακόμη τη διάθεσή μας να προετοιμαστούμε. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες μας είναι να έχουμε υγιείς. Τίποτε δεν είναι απίθανο».

Εκανε τις εκτιμήσεις του για τον όμιλο. «Το απόλυτο φαβορί είναι η Αργεντινή. Το πρώτο μας παιχνίδι είναι η Νότιο Κορέα μια ομάδα που μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και να μην ξεχνάμε και τη Νιγηρία που είναι μια ομάδα της Αφρικής».

Είπε ακόμη ότι… «θα συναντήσουμε την αφρόκρεμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Και μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο η Ελλάδα θα είναι στο επίκεντρο.

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top