«Να μην το βάλουμε κάτω»

Για τη δύσκολη συνέχεια σε Ευρώπη και Ελλάδα έκανε λόγο ο Θανάσης Στράντζαλης μετά την ήττα από τον Πανελλήνιο, καθώς όπως ανέφερε οφείλουν άπαντες να …

Ηρακλής

Για τη δύσκολη συνέχεια σε Ευρώπη και Ελλάδα έκανε λόγο ο Θανάσης Στράντζαλης μετά την ήττα από τον Πανελλήνιο, καθώς όπως ανέφερε οφείλουν άπαντες να διαγράψουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα της Κυψέλης και να στραφούν στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια.

Κι αυτό γιατί ακολουθεί τη Δευτέρα (7/12) δύσκολο ταξίδι για την Σλοβενία, όπου την Τετάρτη (9/12) ο Ηρακλής θα διεκδικήσει την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ κόντρα στην Κάμνικ.

«Παίξαμε δύο σετ καλά, στο τέταρτο σετ είχαμε ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι και δεν τα καταφέραμε. Παίζαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα και στην έδρα της. Δε μπορέσαμε να σταματήσουμε τη Λίβινγκστον. Η κούραση παίζει ρόλο αλλά δε θέλω να μιλάω για δικαιολογίες. Το θέμα δεν είναι αυτό. Πρέπει να πάμε στη Σλοβενία να προκριθούμε και αυτό θα σκεφτούμε τώρα. Δεν πρέπει να κλαίμε, αλλά να κοιτάξουμε το μέλλον. Έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και πρέπει να πολεμήσουμε. Να μην το βάλουμε κάτω», τόνισε στη BLUEARENA ο τεχνικός του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top