“Κοινό μυστικό η απόφαση Ρέμου”

Την άποψή του για τεκταινόμενα στον Ηρακλή, τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο τεχνικός της κυανόλευκου μπάσκετ, Λευτέρης Κακιούσης σε συνέντευξή του …

Ηρακλής

Την άποψή του για τεκταινόμενα στον Ηρακλή, τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο τεχνικός της κυανόλευκου μπάσκετ, Λευτέρης Κακιούσης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport103 FM».
Ο έμπειρος προπονητής, σχολίασε αρχικά  την πρόθεση του Γιώργου Γαλανού να εμπλακεί με τα κοινά και της ΠΑΕ εκτός από βασικό χρηματοδότη του ΤΑΚ Ηρακλή τόνισε: «Είναι στην διάθεσή του και την δυναμικότητά του. Αν πιστεύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και στα δύο μέτωπα θα το ξέρει παραπάνω από μας».
Για την παρουσία του στην ομάδα του μπάσκετ: «Είναι η οικονομική ασφάλεια της ομάδας. Ένα πολύ μεγάλο μερίδιο είναι και από τον Γ.Σ. που εύχομαι και ελπίζω όλα όσα έχουν ειπωθεί να υλοποιηθούν και να φθάσουμε στο τέλος του ταξιδιού επιτυχώς».
Για το πώς θα χαρακτήριζε τον Γιώργο Γαλανό δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσωπικότητα. Ένας επιχειρηματίας όχι από τους πιο εύκολους για να συνεργαστείς μαζί του. Όταν ασχολείται με κάτι, ασχολείται με πολύ ψάξιμο και βάθος χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη. Από αυτό που έχω δει εγώ και το πώς σκέφτεται θα είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθεί με την ΠΑΕ. Αν και εφόσον όμως με την ομάδα που ισχυρίζεται ότι έχει πραγματικά ασχοληθεί, θα είναι ευχής έργον».
Για το αν περίμενε την απόφαση αποχώρησης του Αντώνη Ρέμου από την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής υπογράμμισε: «Ναι. Ήταν κοινό μυστικό. Το τελευταίο διάστημα εξάλλου δεν είχε πολύ μεγάλη επαφή προς την ομάδα. Έδειχνε μια ψυχρολουσία στα τεκταινόμενα της ομάδας και τις αντιδράσεις του κόσμου με αποτέλεσμα να είχε ψυχραθεί και ο ίδιος δείχνοντας να θέλει να απεμπλακεί αν και μπήκε στο κανάλι για να βοηθήσει τον Ηρακλή χωρίς κανένα προσωπικό όφελος αλλά με πολύ μεγάλο προσωπικό κόστος και με τον κόσμο να μην αντέχει άλλο αυτήν την κατάσταση. Θεωρώ ότι έγινε κάπως άκομψα. Θα ήταν καλύτερο βέβαια ο χωρισμός να γινόταν με καλύτερο τρόπο και για τον Ηρακλή και την ιστορία του Αντώνη και ελπίζω το επόμενο βήμα να είναι αληθινό και πάνω σε πραγματικές βάσεις και πραγματοποιήσιμο».
Για την διπλή αναβολή της ομάδας του μπάσκετ εξαιτίας του ιού που έχει «χτυπήσει» το σύνολο των παικτών του σχολίασε: «Έχουμε έξι παιδιά που τα χτύπησε ο ιός και θα πρέπει να είναι δέκα μέρες σε απομόνωση και πιστεύω ότι η αναβολή που δόθηκε να ήταν η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές. Ο πρώτος που παρουσιάστηκε με το σύμπτωμα ήταν ο Πέτροβιτς. Το Σάββατο στις Σέρρες στο παιχνίδι ήταν ήδη άρρωστος και αυτή ήταν η αιτία που κόλλησαν και οι υπόλοιποι».

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top