«Πρέπει να προτάξουμε το εμείς»

Στην πιο δύσκολη χρονική στιγμή από το ξεκίνημα της περιόδου, αποφάσισε να μιλήσει ο Σάββας Κωφίδης, στην πρώτη του συνέντευξη τύπου από τότε που ανέλαβε …

Ηρακλής

Στην πιο δύσκολη χρονική στιγμή από το ξεκίνημα της περιόδου, αποφάσισε να μιλήσει ο Σάββας Κωφίδης, στην πρώτη του συνέντευξη τύπου από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να διαχωρίσει το αγωνιστικό κομμάτι με τις διοικητικές εξελίξεις και τόνισε ότι οι παίκτες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των καταστάσεων. Παράλληλα μίλησε και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των κυανόλευκων:


Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές. Έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των καταστάσεων και θεωρούμε ότι θα τα δώσουν όλα. Οι παίκτες απ’ ότι αντιλαμβάνομαι, ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει. Υπάρχει μία ανησυχία για την βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε. Ξέρουν σε πόσο κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η ομάδα. Πρέπει όλοι να φανούμε δυνατοί για να ξεπεράσουμε την δύσκολη αυτή κατάσταση και να πάμε πιο μπροστά. Η διάρκεια μας καταξιώνει. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Οι 12 βαθμοί είναι λίγοι. Πρέπει να ενεργοποιηθούμε για να ξεφύγουμε από τη μετριότητα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε το ίδιο πάθος που δείξαμε στα πρώτα παιχνίδια που ήμουν στην τεχνική ηγεσία. Είναι έτοιμα τα παιδιά γι’ αυτό το παιχνίδι που είναι κρίσιμο, όπως θα είναι κρίσιμα και τα επόμενα».


Για τις διοικητικές εξελίξεις: «Προσωπικά δεν με επηρεάζουν καθόλου. Έχω την εμπειρία να διαχειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις. Εμείς προσπαθούμε να αφήσουμε έξω το οτιδήποτε. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το αγωνιστικό και τίποτε άλλο».


Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Μπορούμε ακόμη να βγάλουμε συμπεράσματα για το υλικό. Πάντως θα χρειαστούμε σίγουρα κάποιους παίκτες που άμεσα θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Ότι υπάρχουν δύο παίκτες που ήρθαν εδώ να δοκιμαστούν, θεωρώ ότι δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να βασιστούμε σε τέτοιες λύσεις. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τα διοικητικά ζητήματα. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όποιοι έρθουν πρέπει να βοηθήσουν άμεσα. Δεν ξέρω τον αριθμό. Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε παίκτες απλά για να πάρουμε. Το θέμα είναι να μας βοηθήσουν».


Για τον Νικολάε Ντίκα: «Ο Ντίκα είναι μέλος της ομάδας μας. Προσωπικά δεν θέλω να ασχολείστε με συγκεκριμένα άτομα. Είμαστε ομάδα και η ομάδα έχει ανάγκη αυτή την στιγμή. Πρέπει να προτάξουμε το εμείς, για να μπορέσουμε να σηκωθούμε σαν ομάδα».


Για το εάν είχε καμία επαφή με τον Ρέμο: «Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το διοικητικό, διότι το μυαλό μου είναι μόνο στο πώς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top