Η γραπτή τοποθέτηση του Γιώργου Γαλανού

Πριν από λίγα λεπτά λάβαμε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτή τοποθέτηση του Γιώργου Γαλανού για το ενδεχόμενο ανάμειξής του με την ΠΑΕ Ηρακλής, την οποία …

Ηρακλής

Πριν από λίγα λεπτά λάβαμε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτή τοποθέτηση του Γιώργου Γαλανού για το ενδεχόμενο ανάμειξής του με την ΠΑΕ Ηρακλής, την οποία και σας παρουσιάζουν αυτολεξεί.

“Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με ανάμειξή μου στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, θεωρώ απαραίτητο να ενημερώσω τον κόσμο του Ηρακλή για όσα έχουν συμβεί, αλλά κυρίως για τις προθέσεις μου. Ξεκινώντας τονίζω ότι επειδή ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι τεράστιος, την δεδομένη στιγμή η διοίκηση της ΠΑΕ και οι χιλιάδες πιστοί οπαδοί, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μαζί με την ομάδα την Κυριακή απέναντι στα Γιάννενα και όχι να αναλωθούμε σε συζητήσεις επί συζητήσεων για το ποιος θα αναλάβει την ΠΑΕ.  Οι θεωρίες και οι δημόσιες συζητήσεις για διοικητικά, αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτε άλλο παρά  αποπροσανατολισμός από τον κύριο και μοναδικό στόχο, δηλαδή ΤΗ ΝΙΚΗ αυτή την Κυριακή. Όλα τα άλλα είναι μια φτηνή δικαιολογία για όλους μας (ακόμα και για εμάς) ώστε να κρυβόμαστε και να ρίχνουμε τις ευθύνες αλλού. Την δεδομένη στιγμή, μία παρέα ανθρώπων που αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε για τον ΗΡΑΚΛΗ δεν επιδιώκουμε ούτε να αγοράσουμε αλλά ούτε και να «πάρουμε» την ΠΑΕ. Η διοίκηση της ΠΑΕ μπορεί να ψάξει, να βρει και να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε επενδυτή που μάλιστα θα ήταν χαρά μας να γίνει κάτι τέτοιο. Εμείς από την θέση που βρισκόμαστε ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι ορφανός και μόνος, φτωχό, αποπαίδι του ποδοσφαίρου, βορά σε κάθε είδους τσακάλια να τον κατασπαράξουν και να τον στείλουν στα τάρταρα της β΄ Εθνικής!! Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που τον αγαπάνε, ζούνε για τον ΗΡΑΚΛΗ ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για την αναγέννησή του. Τελευταίοι από αυτούς και εμείς που δηλώνουμε ότι σε περίπτωση που ο κ. Ρέμος, βάσει της δήλωσής του, αποχωρήσει και αφήσει τον σύλλογο τότε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΟΣ. ΠΟΤΕ!! Γιατί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ. θα μπούμε μπροστά και θα αναλάβουμε αυτό το βαρύ έργο. Και είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν πολλοί! Πάρα πολλοί! Όπως στο μπάσκετ… Από μεριά μου προσωπικά ούτε τέτοιες βλέψεις είχα ούτε έχω διοικήσει νωρίτερα άλλες ομάδες για να έχω ιδιαίτερες γνώσεις. Απλά πιστεύω ότι με την ειλικρίνεια και την αγάπη που μας διακρίνει για τον ΗΡΑΚΛΗ  μπορούμε να βοηθήσουμε την δεδομένη στιγμή την ομάδα. Σε περίπτωση που γίνει η οποιαδήποτε κίνηση, από οποιονδήποτε, πρέπει να γίνει γρήγορα για να προλάβει η αυριανή διοίκηση να κάνει κάποιες αγωνιστικές κινήσεις. Την Κυριακή σχεδιάζεται ένα ραντεβού στην Αθήνα με τον κ. Ρέμο που θα παραβρεθούμε και θα μιλήσουμε για το τι μέλει γενέσθαι με την ΠΑΕ . Ανάλογα με αυτά που θα ακούσουμε ακόμα και την επόμενη μέρα θα είμαστε ξεκάθαροι και με συγκεκριμένες θέσεις γιατί είναι αυτονόητο ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν μπορεί να χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο λόγω των καταστάσεων”.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top