Διπλή αναβολή ελέω γρίπης

Το ΤΑΚ Ηρακλής προσκόμισε τις ιατρικές βεβαιώσεις έξι αθλητών και η ΕΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο την αναβολή του αγώνα του Ηρακλή με τη Δάφνη.Συγκεκριμένα, …

Ηρακλής

Το ΤΑΚ Ηρακλής προσκόμισε τις ιατρικές βεβαιώσεις έξι αθλητών και η ΕΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο την αναβολή του αγώνα του Ηρακλή με τη Δάφνη.

Συγκεκριμένα, οι Πέτροβιτς, Ακεψιμαϊδης, Λάππας, Κέκελης, Καραποστόλου και Καμπερίδης είναι θετικοί στον ιό Η1Ν1 και οι κυανόλευκοι είχαν το δικαίωμα να ζητήσουν την αναβολή, πράγμα που συνέβη. Πλέον, απομένει να οριστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Παράλληλα, δεύτερη αναβολή πήρε ο αγώνας του Ηρακλή με τη Νήαρ Ήστ που είχε αναβληθεί λόγω της απεργίας του ΠΣΑΚ και ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από προσκόμιση ιατρικών γνωματεύσεων από το σωματείο ΓΣ Ηρακλής, από τις οποίες αποδεικνύεται ότι έξι (6) Καλαθοσφαιριστές του έχουν προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1, οι αγώνες ΓΣ Ηρακλής-ΑΟ Δάφνης της 5/12/2009 και ΓΣ Ηρακλής-ΑΟ Νήαρ Ηστ της 9/12/2009 για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αναβάλλονται»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top