Στην Μίκρα και ο Πιλότο

Ασκήσεις τακτικής και εκπαιδευτικό δίτερμα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης της “κυανόλευκης” ομάδας, με τον Nούνο Πιλότο να ακολουθεί, πλέον, το ειδικό πρόγραμμά του δίπλα στην …

ΗρακλήςΑσκήσεις τακτικής και εκπαιδευτικό δίτερμα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης της “κυανόλευκης” ομάδας, με τον Nούνο Πιλότο να ακολουθεί, πλέον, το ειδικό πρόγραμμά του δίπλα στην ομάδα, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Για τον Πορτογάλο μέσο θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι θα χρειαστεί τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο για αποκατάσταση και προπαρασκευή, ώστε, από τα τέλη του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς και έπειτα, να είναι έτοιμος για επαναφορά στην αγωνιστική δράση.

Σε αυτή τη φάση ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ασκείται με τροχάδην.

Ο Kοβαλέφσκι ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμά του, ακολούθησε και τμήματα της ομαδικής προπόνησης, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα επανέλθει σε απόλυτο βαθμό, πριν την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Κατσαμπής, ο Γιάκομπ και ο Περπερίδης ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματά τους και προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα.

Το αυριανό πρόγραμμα έχει πρωινή (11:00) προπόνηση στην Μίκρα.

Οι δύο υπό δοκιμήν Βραζιλιάνοι, ο μέσος, Έβερτον και ο δεξιός μπακ, Ντούγκλας Τούτσε, συνεχίζουν στις προπονήσεις του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top